Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχονται νέες εξελίξεις στο παιχνίδι του Big Brother. Λιγοστεύουν οι παίχτες και είχαμε μπροστά μας νέες προκλήσεις για τους παίχτες. Νέα εβδομάδα, με νέο αρχηγό, ψηφοφορία, βέτο και αποχώρηση. Θα τα δούμε όλα μαζί με τα αγαπημένα σας Big Brother Spoiler. 7 παίχτες στo σπίτι με αρχηγό […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχονται νέες εξελίξεις στο παιχνίδι του Big Brother. Λιγοστεύουν οι παίχτες και είχαμε μπροστά μας νέες προκλήσεις για τους παίχτες.

Νέα εβδομάδα, με νέο αρχηγό, ψηφοφορία, βέτο και αποχώρηση.

Θα τα δούμε όλα μαζί με τα αγαπημένα σας Big Brother Spoiler.

7 παίχτες στo σπίτι με αρχηγό τον Νίκο που ετοιμάζεται να παραδώσει στον επόμενο.

Ευδοκία, Άννα, ΑνχελίταΜαίρη, Νίκος, Μαρία, Παναγιώτης 

Σοκ προκάλεσε η διαρροή από άνθρωπο της παραγωγής ροζ βίντεο Παναγιώτης και Ανχελίτα.

Αλλά σήμερα εδώ θα μας απασχολήσει μια ειδική περίπτωση εντός σπιτιού. Μιλάμε για τον Νίκο και την Άννα και τι υπήρχε μεταξύ τους.

Γιατί υπήρχε. Πάμε τώρα στο παρασύνθημα.

Γιατί οι παίχτες παίζουν με στρατηγική όλοι τους. Και τα “καλά” και τα “κακά” παιδιά του σπιτιού.

Η σχέση Νίκου και Άννας

Ο Νίκος παρουσιάστηκε στο σπίτι και τι μας έλεγε το βιογραφικό του.

Ο Νίκος Τακλής είναι 30 ετών. Μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας. Τα τελευταία όμως 5 χρόνια τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας. Αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!».

Είναι ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, Είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο. Το σεξ για εκείνον είναι σαν το νερό.

Αυτά έγραψε ο ίδιος για τον εαυτό του. Έχει κάποια σχέση με τον Νίκο του Big Brother. ΟΧΙ.

Η Άννα γνωρίζουμε ότι είναι από την Κύπρο, η οποία ήταν η νικήτρια στη δεύτερη σεζόν του Power of Love. Δραστηριοποιείται στα ΜΜΕ αλλά και στα social media. Έχει εργαστεί ως ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια στην τηλεόραση ενώ είναι επιτυχημένη youtuber.

Ξέρει από τους κανόνες σε ριάλιτι. Πολύ καλά.

Θυμόμαστε όλοι την αντίδραση του Νίκου όταν πρωτοεμφανίστηκε στο σπίτι η Άννα. Είχε τους λόγους της η παραγωγή που την έβαλε στο σπίτι. Τους ίδιους λόγους, όταν μας ζούμαρε στην αντίδραση του Νίκου, που την είδε για πρώτη φορά στο σπίτι.

Διακρίνουμε πολύ εύκολα μια ιδιαίτερη ζήλεια που βγάζει η Ευδοκία για την Άννα. Ο λόγος φυσικά δεν είναι ότι στο ξαφνικό φοβάται μην της κλέψει τον Νίκο. Που δεν τον έχει ουσιαστικά.

Απλά γνωρίζει το παρελθόν.

Αρχικά να αναρωτηθούμε, πως το μεγαλύτερο καμάκι της Σαντορίνης είναι τόσο ντροπαλός στο σπίτι, με την Ευδοκία;

Πως ο τόσο επικοινωνιακός Νίκος στο σπίτι είχε πιεί το αμίλητο νερό;

Πάμε και στην ουσία.

Πως έγινε;

Η ‘Αννα είχε επισκεφθεί την Σαντορίνη σε μια καλοκαιρινή της απόδραση, και εκεί γνώρισε τον Νίκο, που ήταν μόνιμα εγκατεστημένος με απασχόλησε σε τουριστικό γραφείο.

Η αρχική γνωριμία, εξελίχθηκε σε πρόσκαιρη σχέση, που τελικά συνεχίστηκε για λίγο καιρό ακόμα και στην Αθήνα.

Στην πορεία χώρισαν με πρωτοβουλία της Άννας, αλλά χωρίς και ο Νίκος να κόβει φλέβες μαζί της. Μια νορμάλ σχέση. Να περνάμε καλά και όσο πάει.

Άλλωστε πλέον είναι αποδεδειγμένο ότι όλοι οι παίχτες μέσα στο σπίτι είχαν τελικά ένα τουλάχιστον γνωστό μέσα. Πλην της κλίκας που ήταν όλοι γνωστοί.

Οι οδηγίες και η στρατηγική

Τώρα σαφώς και είναι οδηγία της παραγωγής να μην κάνουν γνωστό αρχικά ότι υπήρχε προγενέστερη γνωριμία εκτός σπιτιού. Μετά που το παίρνει χαμπάρι ο κόσμος ως δια μαγείας το ξεφουρνίζουν και μέσα στο σπίτι.

Απλά τα πράγματα. Ο παίχτης που θα καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια του κοινού με την στρατηγική του, επαναλαμβάνουμε πάνω από όλα και λιγότερο με τον χαρακτήρα του, θα κερδίσει τις 100.000. Ο χαρακτήρας που βλέπουμε μέσα, φυσικά και δεν είναι πραγματικός εαυτός τους. Σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο.

Ο Νίκος απλά για την ιστορία είναι ακόλουθος της Άννας στο instagram.

Μην ξεχνάτε ότι πάνω από όλα είναι παιχνίδι, και όχι η πραγματική ζωή.

Τα ξαναλέμε με το επόμενο Big Brother Spoiler.

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο Big Brother Spoiler.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ