Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχονται νέες εξελίξεις στο παιχνίδι του Big Brother. Λιγοστεύουν οι παίχτες και έχουμε μπροστά μας τον αγώνα βέτο. Σας έχουμε ενημερώσει φυσικά για τον νικητή, εδώ και μέρες. 7 παίχτες στo σπίτι με αρχηγό τον Παναγιώτη και με μπάρμπεκιου πάρτι είναι όλοι χορτάτοι και έτοιμοι για τον […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχονται νέες εξελίξεις στο παιχνίδι του Big Brother. Λιγοστεύουν οι παίχτες και έχουμε μπροστά μας τον αγώνα βέτο.

Σας έχουμε ενημερώσει φυσικά για τον νικητή, εδώ και μέρες.

7 παίχτες στo σπίτι με αρχηγό τον Παναγιώτη και με μπάρμπεκιου πάρτι είναι όλοι χορτάτοι και έτοιμοι για τον σημερινό αγώνα. Όσοι έφαγαν πολύ άντε να κερδίσουν…

Ευδοκία, Άννα, ΑνχελίταΜαίρη, Νίκος, Μαρία, Παναγιώτης 

Οι σχέσεις δοκιμάζονται.  Μία συζήτηση για την power yoga γίνεται αφορμή για να δημιουργηθεί παρεξήγηση ανάμεσα στην Άννα και την Ευδοκία. Τι γνώμη έχουν τελικά η μία για την άλλη; Όταν η Άννα συζητάει το γεγονός με τις φίλες της δεν βρίσκει τη στήριξη που περίμενε από την Μαίρη ενώ η Μαρία παίρνει το μέρος της.

Η ομαδική δοκιμασία για το εβδομαδιαίο προϋπολογισμό τους έβγαλε 170 ευρώπουλα. Από φαγητό θα είναι όλοι καλά.

Exclusive Video | Big Brother 

Ο Παναγιώτης έσωσε μια φορά την Ανχελίτα, αλλά ήταν αρκετή;

Κόντρα στα κόκκινα, Ευδοκίας με Άννα. Η Μαρία άλλαξε στρατηγική και πηγαίνει εναντίον της Ευδοκίας.

Ο Νίκος στον δικό του κόσμο. Πολύ καλή στρατηγική και ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λένε οι προπονητές. Έτσι και ο Νίκος. Τα ίδια και τα ίδια. Απλώς αλλάζει πλευρό που και που.

(Poll) Ποιος θες να παραμείνει στο σπίτι του “Μεγάλου Αδελφού”; Μπες εδώ

Η Ευδοκία ψάχνεται γενικά. Με τον Νίκο έχει παίξει το χαρτί με τις γλύκες. Το πάει λίγο διαφορετικά, μήπως κερδίσει περισσότερα έτσι.

Τετάρτη και τι είχαμε αγαπητοί φίλοι; ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Της ισοψηφίας το κάγκελο έγινε

Νίκος (3), Ευδοκία (3), Ανχελίτα (3), Άννα (3), Μαρία (2)

Αλλάζουν οι ισορροπίες

Η Ευδοκία κάνει υπομονή, βλέπει ότι προκοπή με τον Νίκο δεν υπάρχει, και αποφασίζει να το πάρει αλλιώς. Προς την αδιαφορία, και τα νευράκια. Ο Νίκος πως θα το πάρει; Τα θέλει όλα, αλλά εδώ που έφτασε το θέμα είναι μονόδρομος. Θα πρέπει να διαλέξει. Με ή χωρίς την Ευδοκία.

Από την άλλη και η Ευδοκία θα αρχίζει να ψάχνεται, για να μην μπει στην απομόνωση σε σχέση με τους άλλους συμπαίχτες της.

Θα δούμε την Άννα να γυρνάει την μπιφτέκα κανονικά και να τα ξαναβρίσκει με την Ανχελίτα. Με αγκαλιές και φιλιά, και να λέει χαρακτηριστικά, “αυτή είναι η Ανχελίτα που ήθελα”

Μεγαλώνει η παρέα του Πάνου και της Ανχελίτας και από την άλλη Μαρία και Μαίρη μαζί. Νίκος και Ευδοκία ο καθένας τον δρόμο του.

Η Πρώην κλίκα παίρνει τα πάνω της.

Τέλος τα τηλεθεατόπουλα, όσα έχουν μείνει, αλλάζουν γρήγορα τις αποφάσεις τους. Τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Ακόμα και ο Νίκος έχει αρχίζει να πέφτει, όπως και η Ευδοκία σε δημοφιλία. Προφανώς κούρασε η ιστορία τους;

Μας περιμένουν πολλα στον δρόμο για την τελική ευθεία.

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο Big Brother Spoiler.

Big Brother | Trailer

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ