Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έχουμε νέα δεδομένα στο σπίτι. Πολλές επαφές, νέες συμμαχίες στον ορίζοντα, και ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Η Ευδοκία εκδηλώθηκε, είπε στον BIG ότι έχει δαγκώσει την λαμαρίνα με τον Νίκο. Αυτό είπε και αυτό θεωρούμε δεδομένο. Άλλωστε εδώ γράφουμε για τα λεγόμενα και τα πεπραγμένα των παιχτών. […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έχουμε νέα δεδομένα στο σπίτι. Πολλές επαφές, νέες συμμαχίες στον ορίζοντα, και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Η Ευδοκία εκδηλώθηκε, είπε στον BIG ότι έχει δαγκώσει την λαμαρίνα με τον Νίκο. Αυτό είπε και αυτό θεωρούμε δεδομένο. Άλλωστε εδώ γράφουμε για τα λεγόμενα και τα πεπραγμένα των παιχτών.

Αν η Ευδοκία έχει πραγματικά συναισθήματα ή είναι μέρος στρατηγικής θα το δείξει η ιστορία. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Νίκο, αφού έχει εκδηλώσει τα ίδια συναισθήματα. Το κακό είναι ότι δεν τα εκδηλώνει στην Ευδοκία, αλλά είναι μια άλλη ιστορία αυτή.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Την Πέμπτη είχαμε τον πρώτο καβγά μεταξύ τους. Και το ζητούμενο δεν ήταν ο καυγάς. Άλλωστε σε όλα τα ζευγάρια του κόσμου συμβαίνουν καβγαδάκια.

Η αιτία του καυγά ήταν ότι ο Νίκος ως αρχηγός έπρεπε να πάρει μία απόφαση για το αγώνισμα του βέτο.

Να ορίσει τα ζευγάρια για το αγώνισμα και να διαλέξει τον παίχτη που θα περνούσε χωρίς αγώνα στον ημιτελικό.

Ο Νίκος αποφάσισε όχι με συναισθηματικό κριτήριο και να βοηθήσει την κοπέλα που αγαπάει (βάση όσων έχει πει) αλλά βάση με της δικές του ηθικές αξίες. Να είναι αντικειμενικός απέναντι σε όλους τους παίχτες και άφησε η τύχη να κάνει την επιλογή. Είδαμε όλοι ότι τελικά πέρασε ο Νάσος στον ημιτελικό.

Αυτό είναι το δικό του πιστεύω απέναντι στο παιχνίδι και έτσι έπραξε. Δεν μπορεί κανείς να πει κάτι εναντίον της απόφασης του. Ίσα ίσα που τον τιμά.

Αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Από την άλλη η Ευδοκία περίμενε από τον δικό της άνθρωπο να την βοηθήσει στο αγώνισμα και να την περνούσε χωρίς αγώνα στον ημιτελικό. Κάτι που δεν είδε και πληγώθηκε. Μεταξύ μας κανείς δεν θα μπορούσε να του πει τίποτα αν βοηθούσε την Ευδοκία.

Ποιος μπορεί να την αδικήσει. 9 φορές προτεινόμενη και 7 στον τάκο. Πλησιάζει στον τελικό και φοβάται. Λογικό από την πλευρά της να περίμενε από τον αγαπημένο της να την βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε.

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Κέρδισε η Ανχελίτα και έσωσε τον Πάνο. Την θέση του πήρε η Ευδοκία.

Δύσκολο να πεις ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο.

Είναι ένα μεγάλο δίλλημα που δεν βρίσκει εύκολα απάντηση.

Ο καθένας από την πλευρά του έχει δίκιο.

Εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση.

Τι πιστεύεις εσύ;

Ευδοκία ή Νίκος; Αγάπη ή ηθικές αξίες;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ