Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχονται νέες εξελίξεις στο παιχνίδι του Big Brother. Λιγοστεύουν οι παίχτες και έχουμε μπροστά μας νέα αποχώρηση. Ευδοκία, Άννα, Ανχελίτα, Μαίρη, Νίκος, Μαρία, Παναγιώτης  Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler. Πριν μερικές ημέρες είχαμε το μεγάλο φάουλ της παραγωγής να διαρρεύσει βίντεο του Παναγιώτη και της Ανχελίτας, σε ερωτικές στιγμές τους. […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχονται νέες εξελίξεις στο παιχνίδι του Big Brother. Λιγοστεύουν οι παίχτες και έχουμε μπροστά μας νέα αποχώρηση.

Ευδοκία, Άννα, ΑνχελίταΜαίρη, Νίκος, Μαρία, Παναγιώτης 

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Πριν μερικές ημέρες είχαμε το μεγάλο φάουλ της παραγωγής να διαρρεύσει βίντεο του Παναγιώτη και της Ανχελίτας, σε ερωτικές στιγμές τους.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έγινε χαμός.

Σίγουρα το βίντεο δεν πέταξε μόνο του, από το στούντιο. Κάποιος μέσα από την παραγωγή το έδωσε.

Δεν νομίζoυμε να έχει συμφωνήσει κανένας παίχτης να βιντεοσκοπείται στο control room και μετά να βγάζουν τις ιδιωτικές τους στιγμές στον αέρα μέσω κινητού!!!.

Το χειρότερο ήταν τα γέλια των τεχνικών.

Αλλά η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, αν και πέρασαν αρκετές ημέρες, μας άφησε άφωνους.

Δεν φταίμε εμείς. Τότε ποιος; Το φάντασμα του καναλιού;

Διαβάστε και μόνοι σας και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ