Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Ο πόνος δηλητηριάζει τα μυαλά και τις ψυχές όλων και η εκδίκηση φαντάζει η μόνη τους επιδίωξη…

Βροχή πέφτουν οι ανατροπές στα επόμενα επεισόδια!

Καταιγίδα ανατροπών στα τελευταία επεισόδια!

Όλα όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς Άπιστος: Η κυρία Γκιονούλ ανακαλύπτει τις απάτες του γαμπρού της κι ανησυχεί όλο και περισσότερο για την πορεία των οικογενειακών τους επιχειρήσεων και της προσωπικής της περιουσίας. Ο Βολκάν θα αντέξει το βάρος των εξελίξεων ή θα καταρρεύσει από το άγχος και τις ενοχές;

Οι χειρότεροι εφιάλτες του Βολκάν βγαίνουν αληθινοί

Οι υποψίες όλων πέφτουν, για ακόμη μία φορά, πάνω στην Ντερίν. Η συμπεριφορά της την κάνει να φαίνεται παρανοϊκή στα μάτια όλου του κόσμου κι ακόμα περισσότερο στην κυρία Γκιονούλ, που πλέον μοιάζει να έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Η Ασιγιά φυτεύει τον σπόρο της αμφιβολίας στο μυαλό του Βολκάν και καταφέρνει να τον χειραγωγήσει για να στρέψει τα πράγματα προς το μέρος της. Η Ντερίν καταβάλει κάθε προσπάθεια να κρατήσει τον γάμο της και αγνοεί κάθε υπόδειξη της μητέρας της για την παρανοϊκή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Το σχέδιο της Ασιγιά μοιάζει να φτάνει στο τέλος του με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Τα λόγια της Ασιγιά προκαλούν την απόλυτη οργή στην Ντερίν, η οποία είναι πλέον αποφασισμένη να τη σκοτώσει. Όμως, τελικά, θα οδηγήσει στην εντατική τον άνθρωπο που αγαπάει πιο πολύ από οποιονδήποτε. Θα καταφέρει η κυρία Γκιονούλ να τη γλυτώσει από τη φυλακή, μετά από αυτό της το ξέσπασμα;

Το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην κατάσταση της υγείας του Βολκάν. Όμως, η πραγματική ανησυχία ξεκινά όταν εκείνος συνέρχεται και καλείται να δώσει την κατάθεσή του στην αστυνομία. Θα καταφέρει η κυρία Γκιονούλ να προστατεύσει την κόρη της και να γλιτώσει την οικογένειά της από μία επερχόμενη καταστροφή ή η επιρροή της Ασιγιά είναι, τελικά, καταλυτική πάνω στον Βολκάν;

Η επιστροφή του Βολκάν στο σπίτι του, του επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη. Η κυρία Γκιονούλ παίζει το τελευταίο της χαρτί για να κρατήσει αυτόν τον άνθρωπο μακριά από την οικογένειά της.

Η πράξη της κας Γκιονούλ φέρνει την απόλυτη σύγκρουση με την κόρη της, Ντερίν, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού στη ζωή της. Θα καταφέρει η Ασιγιά να δώσει ένα αίσιο τέλος σε όλη αυτή την τραγωδία; Ο χρόνος περνά κι αφήνει πίσω ανεξίτηλα τα σημάδια του. Ο Βολκάν υφίσταται τις συνέπειες των πράξεών του και είναι πιο μόνος από ποτέ σε όλο αυτό.

Η Ντερίν δείχνει να βρίσκει ξανά δειλά δειλά τα πατήματά της και η κυρία Γκιονούλ ανακτά την πολυπόθητη οικογενειακή τους ηρεμία. Τα βλέμματα όλων στρέφονται στην αποφοίτηση του Αλί και του Ντεμίρ, οι οποίοι μετά τα όσα πέρασαν, φιλοδοξούν να ζήσουν μία ευτυχισμένη στιγμή που θα τη θυμούνται για πάντα.

Τελικά, η ζωή επιστρέφει στον καθένα αυτό που του αξίζει. Όσα άσχημα ή όμορφα, δύσκολα ή εύκολα κι αν έχει βιώσει ποτέ κανείς, το ταξίδι προς την ευτυχία είναι μία βαθιά εσωτερική υπόθεση, κι αυτό είναι κάτι που η Ασιγιά γνωρίζει εδώ και καιρό.

Η Ντερίν, με τη σειρά της, το ανακαλύπτει στην πορεία και ακολουθεί τα δικά της βήματα προς το άνοιγμα μίας νέας σελίδας. Είναι, ίσως, ο Βολκάν ο τελευταίος που θα αναγνωρίσει τα λάθη του και θα μπορέσουν τα ίδια του τα παιδιά να του τα συγχωρήσουν κάποια στιγμή; (epeisodia.gr)

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ