Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Ο πόνος δηλητηριάζει τα μυαλά και τις ψυχές όλων και η εκδίκηση φαντάζει η μόνη τους επιδίωξη…

Η Ασιγιά τρελαίνει την Γκιονούλ! Μεγάλη ανατροπή.

Η Ασιγιά αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παρέμβει ξανά στη ζωή της, ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ηθικής της συμπεριφοράς.

Ο χωρισμός και η απόφαση της παραμονής της Ασιγιά αλλάξει εξ ολοκλήρου τους όρους του παιχνιδιού, «Αποφάσισα να μη φύγω για να είμαι κοντά στον για μου. Και εφόσον δεν θέλεις να έρχεται στο σπίτι σου, τότε θα συναντάει τον πατέρα του στο δικό μου», λέει στην Ντερίν που γίνεται έξαλλη από θυμό.

Η Ντερίν αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο

Η ίδια είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παρέμβει ξανά στη ζωή της και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ηθικής της συμπεριφοράς. «Αν η Ντερίν είναι τρελή να μπει στο ψυχιατρείο, αν ο Βολκάν είναι ένοχος να μπει στη φυλακή! Ημουν πολύ καλή μαζί τους και αυτοί μου φέρθηκαν όπως μου φέρθηκαν! Τώρα θα τιμωρηθούν και εσύ θα με βοηθήσεις γιατί μου το χρωστάς», ισχυρίζεται στην Ντεριά.

Την ίδια ώρα η Ντερίν μαθαίνει από την Ιπέκ πως η Γκιονούλ ήταν εκείνη που την έβαλε να πει στην Ασιγιά ότι δεν φερόταν καλά στον Αλί. Η Ντερίν έξαλλη πάει να βρει τη μητέρα της: «Εσύ φταις που χαλάει ο γάμος μου! Χάνω τον άντρα μου, δεν το καταλαβαίνεις; Αν φύγει ο Βολκάν θα πεθάνω, να το ξέρεις», της λέει.

Η διαρκής κόντρα που βρίσκονται μητέρα και κόρη αποδυναμώνει την Ντερίν ολοένα και περισσότερο στα μάτια του Βολκάν. Η Ντεριά αρχίζει να πείθει τον Βολκάν πως η Ασιγιά δήθεν τον αγαπάει ακόμα και εκείνος «τσιμπάει» με αποτέλεσμα να τον κάνει ό,τι θέλει. Τα σχέδια της Ασιγιά φέρνουν ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν με νέα δράματα και τοξικές συμπεριφορές.

Η ίδια απολαμβάνει την κατάσταση και ετοιμάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματά της. Η υποψηφιότητά της για πρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου, αλλά και η νίκη της θα αποτελέσει το μεγάλο χτύπημα στην κυρία Γκιονούλ και την οικογένειά της και θα οδηγήσει τη σχέση τους στα άκρα.

Στην εκδήλωση το «παρών» δίνει και ο Ονούρ, τον οποίο κάλεσε η Ντερίν προκειμένου να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει. Και το καταφέρνει! Μόνο που η Ασιγιά δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και κανονίζει ένα σχέδιο που θα τρελάνει την Ντερίν, αφού εκείνη τους πιάνει στα πράσα. Η Ντερίν βρίσκεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο.

Το μεγαλύτερο κόλπο που έχει στήσει ως τώρα η Ασιγιά!

Η Ντερίν καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της και κερδίζει τον Βολκάν, αλλά η Ασιγιά ακόμα δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα και ετοιμάζει νέα σχέδια για να τους εκδικηθεί.

Η Ασιγιά έρχεται αντιμέτωπη με τις ευθύνες των πράξεών της.

Ο Βολκάν εξαφανίζεται χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το πού βρίσκεται. Ο Αλί ανησυχεί πολύ και προβληματίζεται για το τι πραγματικά συμβαίνει στην οικογένειά του και αν τελικά η μητέρα του είναι τόσο αθώα όσο θέλει να δείχνει.

Κι αυτό γιατί η Ντερίν πάει σπίτι τους και την ακούει να φωνάζει στη μητέρα του πως όλα ήταν δικό της σχέδιο. «Στο τέλος θα μείνεις μόνη σου, όπως σε παράτησε ο Βολκάν και ο Αράς», της λέει η Ντερίν.

Ο Ντεμίρ ξεσπάει με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι και έρχεται κοντά με την Ιπέκ. Ο Ονούρ πάει να βρει την Ασιγιά και της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να είναι μέρος πια σε όλη αυτό που συμβαίνει και της ζητάει να σβήσει το βίντεο.

Η Ασιγιά καταφέρνει να βρει τον Βολκάν στο πρώτο σπίτι που έζησαν όταν παντρεύτηκαν. «Γιατί έπαιξες όλο αυτό το παιχνίδι;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει: «Δεν έπαιξα κανένα παιχνίδι, πράγματι έβαλα να παρακολουθήσουν την Ντερίν γιατί πίστευα ότι θα σε απατήσει επειδή της αρέσει ο Ονούρ. Ηθελα να νιώσεις κι εσύ πώς είναι να σε προδίδει αυτός που αγαπάς. Οσο για τις απειλές, το έκανα για το καλό μας, για να πάρω κι εγώ κι εσύ τη θέση που είχαμε στο νοσοκομείο πίσω».

Η Γκιονούλ πάει να βρει τον Σελτζούκ και του προτείνει να αναλάβει τα ηνία στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογένειας προκειμένου να ρίξει τον Βολκάν απότομα από τη θέση της κυριαρχίας του. Ο Βολκάν και η Ντερίν τα βρίσκουν ξανά, ενώ η Ασιγιά έρχεται αντιμέτωπη με τις ευθύνες και τη μοναξιά των πράξεών της.

Ομως, αυτή η συνειδητοποίηση την οδηγεί στο μεγαλύτερο κόλπο που έχει στήσει ως τώρα. Σκηνοθετεί τη ληστεία του σπιτιού της και περιμένει τον Βολκάν να πέσει αβοήθητος σε αυτή της την παγίδα.

Οι δυο τους έρχονται κοντά και ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί μετά τον χωρισμό τους. Ομως η Ασιγιά του ξεκαθαρίζει: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό! Οχι όσο είσαι παντρεμένος με την Ντερίν», κι εκείνος μπαίνει σε σκέψεις για το ενδεχόμενο διάλυσης του γάμου του με την Ντερίν…(epeisodia.gr)

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ