Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Άπιστος Spoiler: Μια τουρκική σειρά που προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς! (Από 26 μέχρι 63)

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

Μεγάλο σοκ για Βολκάν – Βγάνει εκτός εαυτού!

Ένας φίλος από τα παλιά επιστρέφει στη ζωή της Ασιγιά και την κάνει να χαμογελάσει ξανά, γεγονός που βγάζει εκτός εαυτού τον Βολκάν. Η Ντερίν, που έχει αρχίσει να ζηλεύει παράφορα, προσπαθεί με υπόγειους τρόπους να απομακρύνει τον άντρα της από την πρώην του, ενώ ο Χαλούκ μαθαίνει ότι έχει έναν ακόμα για και ο γάμος του με την Γκιουνούλ δοκιμάζεται.

Ερωτευμένος με την πρώην του

Η προσπάθεια του Βολκάν να στερήσει από την Ασιγιά τη θέση της στο νοσοκομείο πέφτει και στο κενό και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Χαλούκ. Αυτό όμως που δεν αντέχει με τίποτα ο Βολκάν είναι να βλέπει κάποιον άλλον άντρα να πλησιάζει την πρώην σύζυγό του.

Ο Βολκάν, με τη δικαιολογία πως ο Αλί δεν χρειάζεται άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά του, κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρύνει κάθε αντρική παρουσία από τη ζωή της Ασιγιά.
Αυτό που δεν έχει καταλάβει όμως είναι πως η Ντερίν παρατηρεί προσεκτικά την κάθε κίνησή του και έχει αρχίσει να ζηλεύει παράφορα. Όλες αυτές οι καταστάσεις έχουν επηρεάσει πολύ τον Αλί, που πλέον συμπεριφέρεται παράλογα.

Σε μια έξαρση θυμού, μάλιστα, το σκάει από το σχολείο χωρίς να πει σε κανέναν πού πηγαίνει, Τόσο η Ασιγιά όσο και ο Βολκάν τρελαίνονται από ανησυχία, μέχρι που το παιδί ξαναγυρνά στο σπίτι με την επέμβαση της αστυνομίας.

Παράλληλα, ο Σελτζούκ υποχρεώνει τον Βολκάν να κατεβάσει τη «μάσκα» του και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά του συναισθήματα για την πρώην σύζυγό του. Και αυτό που βλέπει όταν κοιτάζει μέσα στην καρδιά του τον καταρρακώνει.

Ο Χαλούκ, που διαισθάνεται τα όσα έρχονται, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προκειμένου να μην πληγωθεί η κόρη του. Στο μεταξύ, ο Σελτζούκ συνειδητοποιεί ότι η Νιλ δεν τον αγαπά πραγματικά και το μόνο που θέλει είναι να αποσπάσει την ομολογία του πως αυτός έκανε την επίθεση στην Ασιγιά.

Έξαλλος μαζί της, την καταδιώκει παντού για να της ζητήσει εξηγήσεις. Η Ασιγιά, γνωρίζοντας τι είναι ικανός να κάνει, επεμβαίνει για να προστατεύσει τη νέα της φίλη, βάζοντας όμως σε κίνδυνο τον ίδιο της τον εαυτό.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ντεριά μαθαίνει ότι ο Βολκάν όντως πλήρωσε τον Σελτζούκ για να τρομάξει την Ασιγιά και χάνει πάσα ιδέα για τον παιδικό της φίλο…

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ