Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Άπιστος Spoiler: Μια τουρκική σειρά που προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς! (Από 26 μέχρι 63)

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

Ανατρεπτικές εξελίξεις. Η Ντερίν αφήνει τον Βολκάν!

Οι μέρες περνούν και ο Αλί επιστρέφει στο σχολείο, έτοιμος για μια νέα αρχή. Η καταπιεσμένη οργή του όμως βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια, με καταστροφικά αποτελέσματα. Για ακόμα μία φορά η Ασιγιά προσπαθεί να τον βοηθήσει, αντί όμως να εξομαλύνει την κατάσταση, τον σπρώχνει ακόμα πιο μακριά της.

Ύστερα και από αυτή την εξέλιξη, καταλαβαίνει ότι δεν έχει καμία ελπίδα με τον Αλί και αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω της και να φύγει. Αφού κανείς δεν τη θέλει και δεν τη χρειάζεται, είναι καιρός να αποσυρθεί από το πεδίο, ώσπου να γιατρέψει τις πληγές της.

Η Ασιγιά επιστρέφει πιο δυνατή και αποφασισμένη να παλέψει για το παιδί της. Το πρώτο της χτύπημα το φυλάει για την Ντερίν, που πήρε τόσο ύπουλα τον γιο της με το μέρος της.
Το δεύτερο για τον Βολκάν, ο οποίος αφήνει πάλι τα νεύρα του να βγουν εκτός ελέγχου και πλήττει ανεπανόρθωτα τη σχέση του με τον γιο του. Έτσι, ο Αλί επιστρέφει στη μητέρα του, δίνοντάς της απίστευτη χαρά.

Η Ντερίν όμως δεν είναι ακόμα έτοιμη να παραδώσει τα όπλα και ετοιμάζεται για τη νέα μάχη που θα ξεκινήσει μαζί της. Παράλληλα, όσο προσπαθεί να ελέγξει τον άντρα της, τόσο εκείνος απομακρύνεται από κοντά της, επιβεβαιώνοντας τους φόβους της ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην σύζυγό του. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο Βολκάν επισκέπτεται απροειδοποίητα την Ασιγιά και της αποκαλύπτει τα πραγματικά του συναισθήματα!

Στο μεταξύ, στο παρασκήνιο, μια αθέατη καταιγίδα παίρνει σιγά σιγά σχήμα και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της. Η τεράστια επαγγελματική επιτυχία του Βολκάν στο εξωτερικό αποδεικνύεται ένα ψέμα…

Την ίδια ώρα, ένας φίλος από τα παλιά εμφανίζεται στη ζωή της Ασιγιά και την κάνει να χαμογελά ξανά, ύστερα από πολύ καιρό. Η εξέλιξη αυτή βέβαια δεν αρέσει καθόλου στον Βολκάν, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να τρομάξει τον φίλο της, χρησιμοποιώντας και πάλι ως δικαιολογία την εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση του Αλί.

Η Ντερίν, που έχει κουραστεί να τον βλέπει να ασχολείται συνεχώς με την Ασιγιά, φεύγει από το σπίτι και επιστρέφει στο πατρικό της. Η μητέρα της, πίσω από την πλάτη της, υπόσχεται στον Βολκάν να τον βοηθήσει να τα ξαναβρούν.

Τελικά η Ντερίν μαθαίνει τυχαία ότι η Ασιγιά δεν ήταν με τον Βολκάν στην Κωνσταντινούπολη και απαλλάσσεται επιτέλους από τις αμφιβολίες που τη βασάνιζαν. Έτσι, οι δυο τους αρχίζουν να έρχονται και πάλι κοντά…

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ