Ο πόνος δηλητηριάζει τα μυαλά και τις ψυχές όλων και η εκδίκηση φαντάζει η μόνη τους επιδίωξη…

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Ο πόνος δηλητηριάζει τα μυαλά και τις ψυχές όλων και η εκδίκηση φαντάζει η μόνη τους επιδίωξη…

Ποιός οργανώνει τη δολοφονία της Ασιγιά;

Η Γκιονούλ ανακαλύπτει τις απάτες του γαμπρού της και παράλληλα ανησυχεί πολύ για την παρανοϊκή συμπεριφορά της κόρης της. Αυτή είναι η ευκαιρία που ζητούσε η Ασιγιά…

Η Ασιγιά αρχίζει να γίνεται η κυρίαρχος του παιχνιδιού, γεγονός που εξοργίζει την Ντερίν, η οποία αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση. Βολκάν έχει μπει στη διαδικασία να σκέφτεται και πάλι επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του.

Οι επαγγελματικές κινήσεις του, όμως, κινούν τις υποψίες της πεθεράς του, ενώ η Ασιγιά συνεχίζει το σχέδιο καταστροφής του. Παράλληλα, στο έκτακτο συμβούλιο του Συλλόγου φροντίζει να βγάλει εκτός εαυτού την Ντερίν.

Ο Αλί, από την άλλη, περνά δύσκολες στιγμές και λόγω της ερωτικής απογοήτευσης που βιώνει αλλά και εξαιτίας της κόντρας των γονιών του. Η Ντερίν, θολωμένη από το μίσος της, απειλεί δημοσίως την Ασιγιά, δίνοντάς της ένα ακόμη δυνατό όπλο στη μεταξύ τους διαμάχη.

Παράλληλα, η Γκιονούλ ανακαλύπτει τις απάτες του γαμπρού της και παράλληλα ανησυχεί πολύ για την παρανοϊκή συμπεριφορά της κόρης της. Αυτή είναι η ευκαιρία που ζητούσε η Ασιγιά, η οποία φυτεύει σιγά σιγά το σπόρο της αμφιβολίας στο μυαλό του Βολκάν και καταφέρνει να τον χειραγωγήσει, ώστε να στρέψει τα πράγματα προς το μέρος της. Το σχέδιο της Ασιγιά μοιάζει να φτάνει στο τέλος του, με την Ντερίν να βιώνει την απόλυτη οργή και να είναι αποφασισμένη να τη σκοτώσει.

Στα επόμενα επεισόδια Άπιστος: Οι αποκαλύψεις αφήνουν άφωνο τον Βολκάν κι αρχίζει να ξεσπάει προς κάθε κατεύθυνση. Κανείς δεν θα βγει αλώβητος από αυτό το μάταιο παιχνίδι εκδίκησης…

Ο Βολκάν εξαφανίζεται χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το πού βρίσκεται. Ο Αλί ανησυχεί πολύ και προβληματίζεται για το τι πραγματικά συμβαίνει στην οικογένειά του και αν τελικά η μητέρα του είναι τόσο αθώα, όσο θέλει να δείχνει.

Η κα Γκιονούλ έχει μία πρόταση για τον Σελτζούκ που θα ρίξει τον Βολκάν απότομα από τη θέση της κυριαρχίας του στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογένειας. Η Ασιγιά έρχεται αντιμέτωπη με τις ευθύνες και τη μοναξιά των πράξεών της

(epeisodia.gr)

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ