Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Μια νέα τουρκική σειρά που θα προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

Τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Ντερίν πιέζει τον Βολκάν να αποκαλύψουν επιτέλους σε όλους το μεγάλο μυστικό τους, καθώς οι γονείς της έχουν ήδη αρχίζει να υποψιάζονται πως η κόρη τους έχει κρυφά σχέση με κάποιον. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά καταφέρνει, με τη βοήθεια της Νιλ, να μαζέψει κάποιες πρώτες αποδείξεις για την απιστία του Βολκάν, όμως την τελευταία στιγμή μια αναποδιά ανατρέπει τα πάντα.

Αντί να εγκαταλείψει τις προσπάθειες, η Ασιγιά επιστρατεύει τη γυναικεία γοητεία της για να πετύχει έναν διπλό στόχο: να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει και ταυτόχρονα να μαζέψει ενοχοποιητικά στοιχεία από τον φίλο και οικονομικό σύμβουλό του.

Επεισόδια 15 – 16 

Ο δυναμισμός που επιδεικνύει ξαφνικά η Ασιγιά έχει αφήσει έκπληκτο τον Βολκάν. Αμέσως όμως, το σοκ του μετατρέπεται σε οργή, και ο Βολκάν περνά στην αντεπίθεση. Όχι μόνο δεν σκοπεύει να της αφήσει την κηδεμονία του Αλί και το οικογενειακό τους σπίτι, αλλά το αντίθετο. Προκειμένου να βγει «νικητής», θα χρησιμοποιήσει κάθε ποταπό μέσο για να αμαυρώσει την εικόνα της Ασιγιά, και ως μητέρα και ως επαγγελματία.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της Ντερίν είναι έξαλλος που ένας άντρας, παντρεμένος με παιδί, ξελόγιασε την κόρη του. Ό,τι επαγγελματική συνεργασία είχε έως τώρα με το γραφείο του Βολκάν διακόπτεται απότομα, όσο κι αν η Ντερίν προσπαθεί κλαίγοντας να τον μεταπείσει.

Επεισόδια 17 – 18 

Η Ασιγιά καταφέρνει να πάρει με το μέρος της έναν απροσδόκητο, αν και απρόθυμο, σύμμαχο: τον πατέρα της Ντερίν. Ο Βολκάν δέχεται κι άλλα χτυπήματα από παντού, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εκδικηθεί την Ασιγιά και να την πονέσει με τον χειρότερο τρόπο: παίρνοντάς της την κηδεμονία του Αλί.

Εν τω μεταξύ, ούτε ο Βολκάν ούτε η Ασιγιά έχουν πει καθαρά στον Αλί τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Εκείνος φυσικά έχει καταλάβει αρκετά και νιώθει μεγάλη ανασφάλεια για το αβέβαιο μέλλον της οικογένειας του.

Επεισόδια 19 – 20 

Ο ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στην Ασιγιά και τον Βολκάν κορυφώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο. Εκείνη, που τον ξέρει πολύ καλά, χρησιμοποιεί την εξυπνάδα της για να κατευθύνει τις αντιδράσεις του προς το αποτέλεσμα που την συμφέρει. Εκείνος, αφήνει την ορμή του να τον παρασύρει σε λόγια και πράξεις που δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει πίσω. Όμως τελικός κριτής για την έκβαση της μάχης θα είναι ο Αλί.

Επεισόδια 21 – 22.

Έχουν περάσει δυο χρόνια από το επεισοδιακό διαζύγιο της Ασιγιά και του Βολκάν. Εκείνος δημιούργησε νέα οικογένεια στην Αμερική κι εκείνη ξαναβρήκε την ηρεμία της μαζί με τον γιο τους. Τώρα όμως ο Βολκάν επιστρέφει στην πόλη και είναι αποφασισμένος να «ταράξει τα νερά». Πρώτο του βήμα, να ξαναπλησιάσει τον Αλί. Θέλει όμως πραγματικά να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο μαζί του ή απλά να τον χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί την Ασιγιά;

Επεισόδια 23 – 24.

Ο Βολκάν δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει την όμορφη, καινούργια οικογένειά του σε όλη την πόλη και ιδιαίτερα στην Ασιγιά, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάζεται καθόλου από τις ξαφνικές εμφανίσεις του. Όμως όσο εκείνη αρνείται να παίξει το παιχνίδι του, τόσο ο Βολκάν ανεβάζει την ένταση. Πρώτος του στόχος, η επαγγελματική της ασφάλεια. Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Επεισόδια 25 – 26.

Η επιστροφή του Βολκάν δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στον Αλί. Πάνω που συνήθισε την απουσία του, ο μπαμπάς γύρισε ξανά, κι όσο κι αν θέλει ο Αλί να του δείξει πόσο του έλειψε, ταυτόχρονα δεν θέλει με τίποτα να στεναχωρήσει και τη μητέρα του. Όλα αυτά τα περίπλοκα συναισθήματα τον μπερδεύουν και τον κάνουν να φέρεται με τρόπο αλλοπρόσαλλο. Ο Αλί ζητά για πρώτη φορά να περάσει το βράδυ στο σπίτι του μπαμπά με τη νέα του οικογένεια. Όμως η απουσία του από το σπίτι της Ασιγιά την αφήνει μόνη και ευάλωτη σε κάθε απειλή

Επεισόδια 27 – 28.

Κάποιος άγνωστος απειλεί ξαφνικά την Ασιγιά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, κι εκείνη δεν μπορεί παρά να σκεφτεί πως ίσως ο Βολκάν έχει κάποια σχέση με όσα συμβαίνουν. Η Ασιγιά υποψιάζεται ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να την τρομοκρατήσει, και ζητά τη βοήθεια της Νιλ για να το εξακριβώσει. Ταυτόχρονα, έχει να διορθώσει και τη ζημιά που προσπαθεί να της κάνει επαγγελματικά ο Βολκάν. Και γι αυτό, θα χρησιμοποιήσει και πάλι τον πεθερό του, τον κύριο Χαλούκ

Επεισόδια 29 – 30.

Ο κύριος Χαλούκ ανατρέπει την προσπάθεια του Βολκάν να στερήσει από την Ασιγιά τη θέση της στο νοσοκομείο. Ο Βολκάν, φυσικά, ενοχλείται, τίποτα όμως δεν τον εξοργίζει περισσότερο από το να πλησιάζει την Ασιγιά οποιοσδήποτε άλλος άντρας. Με τη δικαιολογία πως ο Αλί δεν χρειάζεται άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά του, ο Βολκάν κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρύνει κάθε ανδρική παρουσία από τη ζωή της πρώην συζύγου του. Εν τω μεταξύ, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν περνά απαρατήρητο από την Ντερίν, η οποία έχει αρχίσει να ζηλεύει αφόρητα

Επεισόδιο 31 – 32

Η παράλογη συμπεριφορά του Αλί φτάνει στο αποκορύφωμα και στη μέση της σχολικής ημέρας το σκάει από το σχολείο χωρίς να πει σε κανέναν πού πηγαίνει. Τόσο η Ασιγιά όσο και ο Βολκάν τρελαίνονται από ανησυχία, μέχρι που το παιδί ξαναγυρνά στο σπίτι με την επέμβαση της αστυνομίας.
Ο Σελτζούκ υποχρεώνει τον Βολκάν να κατεβάσει τη “μάσκα” του και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά του συναισθήματα για την Ασιγιά. Αυτό που βλέπει ο Βολκάν όταν κοιτά μέσα στην καρδιά του, τον τρομάζει και τον καταρρακώνει. Έτσι, ο κύριος Χαλούκ αναγκάζεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προκειμένου να μην πληγωθεί η κόρη του.

Επεισόδιο 33 – 34

Ο Σελτζούκ συνειδητοποιεί ότι η Νιλ δεν τον αγαπά πραγματικά, και το μόνο που θέλει είναι να αποσπάσει την ομολογία του πως αυτός έκανε την επίθεση στην Ασιγιά. Έξαλλος μαζί της, την καταδιώκει παντού για να της ζητήσει εξηγήσεις. Η Ασιγιά επεμβαίνει για ακόμα μια φορά για να προστατεύσει την Νιλ, βάζοντας όμως σε κίνδυνο τον ίδιο της τον εαυτό.
Εν τω μεταξύ, η Ντεριά μαθαίνει ότι ο Βολκάν όντως πλήρωσε τον Σελτζούκ για να τρομάξει την Ασιγιά και χάνει πάσα ιδέα για τον παιδικό της φίλο.

Επεισόδιο 35 – 36

Ο κύριος Χαλούκ μαθαίνει για τη μυστική «συνεργασία» του Βολκάν με τον Σελτζούκ και αποφασίζει να παρέμβει για να διακόψει μια για πάντα κάθε σχέση μεταξύ τους, ώστε να διασωθεί το καλό όνομα της οικογένειάς τους.
Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά έρχεται αντιμέτωπη με το πλήρες εύρος της προβληματικής συμπεριφοράς του Αλί. Όταν όμως προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα για λογαριασμό του, ο Αλί θυμώνει μαζί της και ζητά να μείνει στον μπαμπά του.

Επεισόδιο 37 – 38

Η Ντερίν βρίσκει την ευκαιρία να πάρει τον Αλί με το μέρος της, ελπίζοντας πως έτσι ο Βολκάν δεν θα έχει πια κανέναν λόγο να επικοινωνεί με την Ασιγιά. Ο Αλί είναι τόσο θυμωμένος με τη μητέρα του που δεν συνειδητοποιεί ότι τον χρησιμοποιούν. Έτσι, ζητά να μείνει μόνιμα στο σπίτι του μπαμπά.
Ωστόσο, ο Βολκάν δεν νιώθει καθόλου άνετα με όλες αυτές τις βεβιασμένες κινήσεις, αφού η Ασιγιά έχει ακόμα την επιμέλεια του παιδιού και, όπως και να ’χει, πάντα θα είναι η μητέρα του. Η Ασιγιά είναι συντετριμμένη από τη συμπεριφορά του Αλί, αλλά η Μπαχάρ και η Ντεριά έχουν ένα μυστικό σχέδιο για να τον κάνουν να ξαναγυρίσει σ’ εκείνη.

Επεισόδιο 39 – 40

Η Ασιγιά προσπαθεί να συνηθίσει την απουσία του Αλί από το σπίτι. Εκείνος επιστρέφει στο σχολείο έτοιμος για μια νέα αρχή μετά από όλα τα λάθη του, όμως η καταπιεσμένη οργή του βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια με καταστροφικά αποτελέσματα. Η Ασιγιά προσπαθεί ξανά να δώσει τη λύση, αλλά αντί να εξομαλύνει την κατάσταση, τον σπρώχνει ακόμα πιο μακριά της.
Η Ασιγιά νιώθει τώρα πως έχει χάσει τη μάχη και τίποτα δεν την κρατά πια σ’ αυτή την πόλη, σ’ αυτό το σπίτι, σ’ αυτή τη δουλειά. Αφού κανείς δεν τη θέλει και ούτε τη χρειάζεται, είναι καιρός να αποσυρθεί από το πεδίο, ώσπου να γιατρέψει τις πληγές της.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ