Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Μια τουρκική σειρά που προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς! (Από 26 μέχρι 63)

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

O Βολκάν πέφτει στο πάτωμα για την Ασιγιά!

Η παρουσία του Σινάν στη ζωή της Ασιγιά σπρώχνει τον Βολκάν στα άκρα. Στα άκρα όμως έχει ήδη φτάσει η Ντερίν, η οποία συνειδητοποιεί ότι ο άντρας της παραμένει ερωτευμένος με την πρώην του και ετοιμάζεται να εκδικηθεί. Και κάπως έτσι… εξαφανίζεται!

Η Ντερίν… θύμα απαγωγής;

Είναι τα εγκαίνια της μπουτίκ της Ντερίν και όλη η καλή κοινωνία της Ραιδεστού είναι παρούσα στο μεγάλο event. Η Ασιγιά είναι επίσης καλεσμένη και καταφτάνει συνοδευόμενη από τον Σινάν.
Όμως, βλέποντάς τους μαζί, ο Βολκάν αδυνατεί να συγκρατήσει τη ζήλια του. Εκτός εαυτού, κάνει μια τεράστια σκηνή, η οποία όμως επισκιάζεται σύντομα από ένα ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο.

Όπως αποδεικνύεται, ο Σελτσούκ είναι ο γιος που απέκτησε ο Χαλούκ εκτός γάμου και η Γκιονούλ είναι έξαλλη με τον άντρα της γιατί φοβάται πως όλο αυτό θα απειλήσει το μέλλον των παιδιών τους. Ο Χαλούκ, από την πλευρά του, υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να διορθώσει την κατάσταση, όμως αυτήν τη φορά τα πράγματα δεν είναι στο χέρι του.

Κι ενώ ο Σελτσούκ μαθαίνει πως η μητέρα του, η Χιτζράν, είναι βαριά άρρωστη και γι’ αυτό αποφάσισε να τον ψάξει έπειτα από τόσο καιρό, η Γκιονούλ τού ζητά να συναντηθούν κρυφά και του προσφέρει ένα σωρό χρήματα για να εξαφανιστεί από τις ζωές τους.

Ταυτόχρονα, φροντίζει να δημοσιευτούν στην τοπική εφημερίδα φωτογραφίες της Ασιγιά με τον Σινάν, κι ενώ ο Βολκάν χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά τα συναισθήματα του Αλί ως πρόσχημα για να επιτεθεί στην πρώην γυναίκα του, ο Σελτσούκ την πλησιάζει και της ζητά να τον βοηθήσει να αποδείξει ότι είναι γιος του Χαλούκ.

Σύμφωνα με το περιοδικό 7μέρεςtv, ο Βολκάν έχει πια συνειδητοποιήσει την αλήθεια. Παραδέχεται ανοιχτά στην Μπαχάρ πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την Ασιγιά, ενώ δεν διστάζει να ανοίξει την καρδιά του και στην ίδια, λέγοντάς της πως την αγαπά ακόμη και πως θέλει να πάρει διαζύγιο από την Ντερίν.

Η τελευταία ανακαλύπτει συντετριμμένη πως ο σύζυγός της δεν την θέλει πια και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την πρώην του και χάνει τελείως τον έλεγχο. Περισσότερο κι από το να ξεφορτωθεί το διπρόσωπο άντρα που παντρεύτηκε, όμως, θέλει να πονέσει την Ασιγιά που θα της τον πάρει πίσω!

Έτσι, καταφέρνει με ένα κόλπο να στρέψει την κοινή γνώμη της Ραιδεστού εναντίον της, αφού διαδίδει πως εκείνη κυνηγά τον Βολκάν, ενώ απειλεί τον ίδιο πως το δικό τους διαζύγιο δεν θα είναι τόσο πολιτισμένο και πως δεν σκοπεύει να τον αφήσει να ξαναδεί ποτέ την κόρη τους!

Εκείνος πηγαίνει στην Ασιγιά να της απολογηθεί εκ μέρους της γυναίκας του, μιας που τα όσα κάνει βλάπτουν την καριέρα της, όμως ξαφνικά, δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από την Ντερίν και, επιστρέφοντας στο σπίτι, δεν τη βρίσκει εκεί.

Όλα δείχνουν πως η σύζυγός του έχει πέσει θύμα απαγωγής και η αστυνομία εξετάζει κάθε πιθανό σενάριο, ενώ όλη η πόλη κινητοποιείται για να τη βρει. Παρ’ όλα, αυτά, η Ντερίν παραμένει ἀφαντη και η Ασιγιά βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση της ζωής της!

Ο Βολκάν καταλαβαίνει ότι η πρώην σύζυγός του είναι η νούμερο 1 ύποπτη και θέλει απεγνωσμένα να αποκαταστήσει το όνομά της. Έτσι, αποφασίζει να ακολουθήσει τις δικές του μεθόδους, ενώ και η Ασιγιά κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει στο να βρεθεί η Ντερίν. Σύντομα όμως αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες για τη ζωή της κοπέλας με τον Βολκάν..

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ