Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Ο πόνος δηλητηριάζει τα μυαλά και τις ψυχές όλων και η εκδίκηση φαντάζει η μόνη τους επιδίωξη…

Ο Βολκάν δέρνει άσχημα τον εραστή της Ντερίν!

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς η Ασιγιά έχει στα χέρια της το βιντεο με την απιστία της Ντερίν. Η Ασιγιά κρατάει έναν άσσο στο μανίκι της και ετοιμάζει νέο σχέδιο εκδίκησης.

«Μείνε μακριά από την γυναίκα μου!»

Η Ασιγιά έχει οργανώνει μια απόδραση στο μέρος όπου γνωρίστηκε ο Βολκάν και η Ντερίν. Βέβαια ο Βολκάν παραμυθιάζει την Ντερίν πως πρόκειται για ένα ταξίδι με τον Αλί.

Εν τω μεταξύ η Ντερίν συναντάει τον Ονούρ και αμέσως τον ενημερώνει: “Η Ασιγιά μας έχει σε βίντεο να φιλιόμαστε! Σου το είχα πει πως είναι επικίνδυνη, πρέπει να της μιλήσεις γιατί θα δημιουργηθεί θέμα στον γάμο μου”. Εκείνος έξαλλος της απαντά: “Κουράστηκα πια? Δεν ξέρω τι να πιστέψω! Μ’ έμπλεξες σε μια κατάσταση χωρίς να το θέλω”.

Παράλληλα η Γκιονούλ έχει καταφέρει να μάθει για το ταξίδι του Βολκάν και της Ασιγιά και σπεύδει να ενημερώσει την Ντερίν. Εκείνη τρελαίνεται όταν μαθαίνει πως βρίσκονται στο μέρος που γνώρισε τον Βολκάν. Οργισμένη είναι έτοιμη να ξεσκεπάσει τα σχέδια της Ασιγιά. Ο Βολκάν με την Ασιγιά περνούν ευχάριστες στιγμές.

Καθώς χορεύουν η Ντερίν και η Γκιονούλ εισβάλουν στον χώρο και ζητάνε εξηγήσεις. Η Ντερίν είναι έτοιμη να τα παίξει όλα για όλα. “Ο Ονούρ με φίλησε και η Ασιγιά έστειλε τη βοηθό της να μας βγάλει βίντεο με το οποίο με απειλεί δύο μέρες. Δεν ήρθα στο εστιατόριο του Σελτζούκ χθες επειδή σε παρακολουθώ, αλλά επειδή η Ασιγιά με εκβίασε ότι θα σου έλεγε την αλήθεια, όπως και τώρα ήρθα γιατί άφησε τη μητέρα μου να ακούσει ότι θα ερχόσασταν μαζί. Παίζει μαζί μου, παίζει μαζί μου, παίζει με όλους τόσο καιρό”, λέει στον Βολκάν.

Ο Βολκάν δεν πιστεύει στα αυτιά του. Θυμώνει και αρχίζει να ξεσπά προς κάθε κατεύθυνση, μάλιστα επιτίθεται και προς την Ντεριά, κατηγορώντας την πως συμμάχησε με την Ασιγιά, βέβαια εκείνη το αρνείται.

Ο Βολκάν πάει να βρει τον Ονούρ και οι διαθέσεις του είναι άγριες. Τον πλακώνει στο ξύλο και τον απειλεί: “Μείνε μακριά από την γυναίκα μου! Ήρθε κοντά σου για να με κάνει να ζηλέψω, επειδή με αγαπάει”. Ο Ονούρ του απαντά: “Το ξέρω, αλλά αποφάσισε ποια γυναίκα από τις δύο αγαπάς γιατί στο τέλος θα τις χάσεις και τις δύο”.

Γιατί η Ντερίν το πάει στα άκρα με την μητέρα της;

Οι τελευταίες εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΙ Άπιστος έχουν επηρεάσει την σχέση του Βολκάν και της Ντερίν, ενώ την ίδια στιγμή ο Αλί πνίγεται από τις εντάσεις και τα ψέματα μέσα στην οικογένεια του.

Η Ντερίν προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον Βολκάν λέγοντας του: “Η πόρτα ήταν ανοιχτή και δεν έχεις καταλάβει το παιχνίδι που παίζει για να με τρελάνει και να μας κάνει να χωρίσουμε”, όμως εκείνος δεν την πιστεύει.

Από την άλλη η Ασιγιά προσπαθεί να κινήσει περίεργες υποψίες με ασαφή στοιχεία στον Βολκάν. “Αλήθεια, θεωρείς πως έκανα κάτι τέτοιο; Ντροπή σου, με προσβάλεις με αυτά που λες. Ο Αλί έχασε τα κλειδιά του και ίσως η Ντερίν να τα έχει, άλλαξα κλειδαριά σήμερα”, υποστηρίζει η Ασιγιά.

Ο Βολκάν έπειτα από αυτή τη συζήτηση επιστρέφει στο σπίτι και όντως βρίσκει τα κλειδιά του Αλί μέσα σε ένα συρτάρι. Βέβαια ο ίδιος δεν γνωρίζει πως ήταν κι αυτό ένα κόλπο της Ασιγιά η οποία μάλιστα είχε την βοήθεια την Ντεριά.

Την ίδια στιγμή η Γκιονούλ κάνει τα πάντα για να περάσει στα χέρια της η διοίκηση της κλινικής και φυσικά στόχος της είναι να χτυπήσει την Ασιγιά. Ο Βολκάν μιλάει με την Ντερίν και της βάζει λόγια για την μητέρα της. ” Μου πήρε την προεδρία από το νοσοκομείο! Εγώ παλεύω να ανεβάσω την εταιρία και εκείνη δεν με αφήνει”, είναι τα λόγια του.

Έξαλλη η Ντερίν με όλα όσα ακούει τα βάζει με την μητέρα της. Παράλληλα με όλα όσα συμβαίνουν η Τζερέν δεν σταματά να χρησιμοποιεί την εγκυμοσύνη της προκειμένου να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση της Νιλ και του Σελτζούκ, ενώ την ίδια στιγμή η Ντερίν βάζει πάλι τον Ονούρ στο παιχνίδι ώστε να ζηλέψει ο Βολκάν.

Τα γενέθλια της Ασιγιά πλησιάζουν και το δώρο του Βολκάν θα προκαλέσει νέα διαμάχη ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ζωής του. Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο Βολκάν είναι πως η παγίδα τον οδηγεί στο στόμα του λύκου. Εν τω μεταξύ η Γκιονούλ πετάει έξω την Ασιγιά από το γραφείο της….(epeisodia.gr)

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ