Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Μια τουρκική σειρά που προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς! (Από 26 μέχρι 63)

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

Η Ασίγια

Ένας φίλος από τα παλιά επιστρέψει στη ζωή της Ασιγιά στην σειρά του ΣΚΑΙ Άπιστος, και την κάνει να χαμογελάσει ξανά, γεγονός που βγάζει εκτός εαυτού τον Βολκάν. Η Ντερίν, που έχει αρχίσει να ζηλεύει παράφορα, προσπαθεί με υπόγειους τρόπους να απομακρύνει τον άντρα της από την πρώην του, ενώ ο Χαλούκ μαθαίνει ότι έχει έναν ακόμη για το γάμο του με την Γκιουνούλ δοκιμάζεται.

Η προσπάθεια του Βολκάν να στερήσει από την Ασιγιά τη θέση της στο νοσοκομείο πέφτει στο κενό και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Χαλούκ. Αυτό, όμως, που δεν αντέχει με τίποτα είναι να βλέπει κάποιον άλλον άντρα να πλησιάζει την πρώην σύζυγό του.

Ο Βολκάν, με τη δικαιολογία πως ο Αλί δεν χρειάζεται άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά του, κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρύνει κάθε αντρική παρουσία από τη ζωή της Ασιγιά. Αυτό που δεν έχει καταλάβει, όμως, είναι πως η Ντερίν παρατηρεί προσεκτικά την κάθε κίνησή του κι έχει αρχίσει να ζηλεύει παράφορα. Όλες αυτές οι καταστάσεις έχουν επηρεάσει πολύ τον Αλί, που έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται παράλογα. Σε μια έξαρση θυμού, μάλιστα, το σκάει από το σχολείο χωρίς να πει σε κανέναν πού πηγαίνει. Τόσο η Ασιγιά όσο και ο Βολκάν τρελαίνονται από ανησυχία, μέχρι που το παιδί ξαναγυρνά στο σπίτι με την επέμβαση της αστυνομίας.

Παράλληλα, ο Σελτζούκ υποχρεώνει τον Βολκάν να κατεβάσει τη «μάσκα» του και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά του συναισθήματα για την πρώην σύζυγό του. Κι αυτό που βλέπει όταν κοιτά μέσα στην καρδιά του, τον τρομάζει και τον καταρρακώνει. Ο Χαλούκ, που διαισθάνεται τα όσα έρχονται, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προκειμένου να μην πληγωθεί η κόρη του.

Στο μεταξύ, ο Σελτζούκ συνειδητοποιεί ότι η Νιλ δεν τον αγαπά πραγματικά και το μόνο που θέλει είναι να αποσπάσει την ομολογία του πως αυτός έκανε την επίθεση στην Ασιγιά. Έξαλλος μαζί της, την καταδιώκει παντού για να της ζητήσει εξηγήσεις. Η Ασιγιά, γνωρίζοντας τι είναι ικανός να κάνει, επεμβαίνει προκειμένου να προστατεύσει τη νέα της φίλη, βάζοντας όμως σε κίνδυνο τον ίδιο της τον εαυτό. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Ντεριά μαθαίνει ότι ο Βολκάν όντως πλήρωσε τον Σελτζούκ για να τρομάξει την Ασιγιά και χάνει πάσα ιδέα για τον παιδικό της φίλο.

Ο πατέρας της Ντερίν μαθαίνει για τη μυστική «συνεργασία» του Βολκάν με τον Σελτζούκ και αποφασίζει να παρέμβει για να διακόψει μια για πάντα κάθε σχέση μεταξύ τους. Η Ασιγιά, από την άλλη, είναι απελπισμένη με την προβληματική συμπεριφορά του γιου της, ενώ η προσπάθειά της να διορθώσει τα πράγματα για λογαριασμό του φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ο Αλί θυμώνει μαζί της και ζητά επίμονα να πάει στον πατέρα του. Κι αυτή φυσικά είναι η ευκαιρία της Ντερίν για να τον πάρει με το μέρος της, με την ελπίδα ότι ο Βολκάν δεν θα έχει πια κανένα λόγο να επικοινωνεί με την Ασιγιά. Ο μικρός είναι τόσο θυμωμένος με τη μητέρα του που δεν συνειδητοποιεί ότι τον χρησιμοποιεί κι ανακοινώνει σε όλους ότι θέλει να μείνει μόνιμα μαζί τους. Ο Βολκάν δεν νιώθει καθόλου τα με όλες αυτές τις βεβιασμένες κινήσεις, αφού η Ασιγιά είναι αυτή που έχει την επιμέλεια του παιδιού και θεωρεί ότι ο Αλί θα πρέπει να βάλει ένα τέλος στην κόντρα με τη μητέρα του. Παράλληλα, η Μπαχάρ και η Ντεριά βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο, προκειμένου να τον κάνουν να γυρίσει πίσω, αφού δεν αντέχουν να βλέπουν σε αυτή την κατάσταση την Ασιγιά.

Δυστυχώς όμως, ούτε κι αυτές καταφέρνουν κάτι. Οι μέρες περνούν κι ο Αλί επιστρέφει στο σχολείο έτοιμος για μια νέα αρχή. Η καταπιεσμένη του οργή βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια με καταστροφικά αποτελέσματα. Για ακόμη μια φορά, η Ασιγιά προσπαθεί να τον βοηθήσει, αλλά, αντί να εξομαλύνει την κατάσταση, τον σπρώχνει ακόμα πιο μακριά της. Μετά κι από αυτή την εξέλιξη, καταλαβαίνει ότι δεν έχει καμία ελπίδα και αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω της και να φύγει. Αφού κανείς δεν τη θέλει και ούτε τη χρειάζεται, είναι καιρός να αποσυρθεί από το πεδίο, ώσπου να γιατρέψει τις πληγές της.

Η Ασιγιά επιστρέφει πιο δυνατή και αποφασισμένη να παλέψει για το παιδί της. Το πρώτο της χτύπημα το φυλά για την Ντερίν, που πήρε τόσο ύπουλα το γιο της με το μέρος της. Το δεύτερο για τον Βολκάν, ο οποίος αφήνει πάλι τα νεύρα του να βγουν εκτός ελέγχου και πλήττει ανεπανόρθωτα τη σχέση του με το γιο του. Έτσι, ο Αλί επιστρέφει και πάλι στη μητέρα του, δίνοντάς της απίστευτη χαρά.

Η Ντερίν, όμως, δεν είναι ακόμα έτοιμη να παραδώσει τα όπλα κι ετοιμάζεται για τη νέα μάχη που θα ξεκινήσει μαζί της. Παράλληλα, όσο προσπαθεί να ελέγξει τον άντρα της, τόσο εκείνος απομακρύνεται από κοντά της, επιβεβαιώνοντας τους φόβους της ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην σύζυγό του. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι εκείνος επισκέπτεται την Ασιγιά και της αποκαλύπτει τα πραγματικά του συναισθήματα!

Στο μεταξύ, στο παρασκήνιο, μια αθέατη καταιγίδα παίρνει σιγά σιγά σχήμα και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της. Η τεράστια επαγγελματική επιτυχία του Βολκάν στο εξωτερικό αποδεικνύεται ένα ψέμα, ενώ το αμαρτωλό μυστικό του Χαλούκ αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια. Το χειρότερο είναι ότι το μαθαίνει και η σύζυγός του. Ο γάμος τους κρέμεται από μια κλωστή, ενώ εκείνος αρνείται να πιστέψει ότι έχει έναν ακόμη γιο και κάνει τα πάντα για να βγει αλώβητος από αυτή την ιστορία.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ