Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Από Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου αλλά η ώρα προβολής!

Από τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, η τούρκικη σειρά του ΣΚΑΙ, “Άπιστος”, αλλάζει ώρα. Μεταφέρεται στην απογευματινή ζώνη και συγκεκριμένα στο slot 17.00-19.00. Η αιτία είναι η νέα σειρά που ξεκινάει “Γλυκάνισος’.

Θα προβάλλεται στις 17:00 το απόγευμα, αμέσως μετά την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, το “Καλό Μεσημεράκι”. Στην συνέχεια θα ακολουθεί η νέα σειρά με τίτλο “Άγρια Γη”.

Η ζωή του Βολκάν κρέμεται σε μια κλωστή

Ένα ακραίο γεγονός θα συμβεί και η ζωή του άπιστου Βολκάν κρέμεται σε μια κλωστή. Όλα θα ξεκινήσουν όταν η Ασιγιά θα θελήσει να πάρει εκδίκηση από εκείνον και την Ντερίν.

Η Ασιγιά θα θελήσει να πάρει εκδίκηση

Έτσι λοιπόν αναλαμβάνει δράση και βάζει το σχέδιο της σε εφαρμογή. Ζητά βοήθεια από την Ντέρια, εκείνη αν και φοβάται, δέχεται να γίνει σύμμαχος της.

Η Ασιγιά κάνει τα πάντα για να καταλάβει πόσο πολύ τον θέλει, του ζητά να χωρίσει από την Ντερίν και να ξανά γίνουν οικογένεια. Εκείνος πείθεται και είναι έτοιμος να βάλει τέλος στον γάμο του.

Γυρίζει στο σπίτι για να ζητήσει τον οριστικό χωρισμό, όμως η Ντερίν του έχει ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο για να γιορτάσουν τον έρωτα τους. Εν τω μεταξύ η Ασιγιά βέβαιη πως θα αθετήσει τον λόγο του, αποφασίζει να να πάει η ίδια να τον βρει στο σπίτι. Βέβαια στόχος της Ασιγιά δεν είναι να κάνει τον Βολκάν δικό της, αλλά να τον εκδικηθεί.

Αντικρίζοντας η Ντερίν την Ασιγιά, θολώνει απ’ το μίσος, αρπάζει ένα μαχαίρι και επιθετικά στρέφεται στην Ασιγιά. Ο Βολκάν μπαίνει ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με αποτέλεσμα το μαχαίρι να καρφωθεί σε εκείνον. Τραυματίζεται σοβαρά και αμέσως μεταφέρεται στη νοσοκομείο.

Η θέση της Ντερίν είναι πολύ δύσκολη, καθώς θα βρεθεί κατηγορούμενη για την επίθεση και τον τραυματισμό του άπιστου…

Στο επεισόδιο της Παρασκευής:

Προκειμένου να ξεπληρώσει το λάθος του Αλί, ο Βολκάν κανονίζει να πουλήσει το σπίτι του για να εξασφαλίσει γρήγορα το απαιτούμενο ποσό. Όμως πολύ σύντομα θα μάθει πως έχει πέσει θύμα απάτης.

Η Ασιγιά έχει πλέον αποδείξεις ότι ο Βολκάν παραβιάζει ξανά το δικαίωμά της στην ιδιωτικότητα, αλλά διστάζει να συγκρουστεί μαζί του λόγω της κατάστασης του Αλί. Έτσι, αναλαμβάνει ο Αράς, αλλά η ένταση της έκρηξής του είναι τόσο μεγάλη που τρομάζει την Ασιγιά. Θα μπορέσει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της;

Εν τω μεταξύ, βλέποντας τα σύννεφα στη σχέση της Ασιγιά και του Αράς, ο Βολκάν διαισθάνεται ότι είναι η ώρα για το τελειωτικό του χτύπημα. Για να τους χωρίσει μια για πάντα, θα ζητήσει και πάλι τη βοήθεια της Λεϊλά. Η Ασιγιά προσπαθεί να φέρει κοντά τον Αλί με τον Αράς, αλλά ο Βολκάν έχει άλλα σχέδια γι’ αυτή τη συμφιλίωση. Η Ντερίν χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει πίσω τα λεφτά από τον εκβιασμό




Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ