Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Aπόπειρα αυτοκτονίας της Ντερίν, ο Βολκάν στην εντατική!

 Ξεφεύγει από κάθε επαφή την πραγματικότητα πια η Ντερίν, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη δική της ζωή όσο και του Βολκάν, στον οποίο επιτίθεται με μαχαίρι. Μετά από αυτό, εκείνη θα θελήσει να αυτοκτονήσει, ενώ η Ασιγιά, σαν από μηχανής θεός, θα τη σώσει.

H Ασιγιά θα βάλει σε εφαρμογή το σχεδιο της

Ολα θα αρχίσουν όταν η Ασιγιά θα βάλει σε εφαρμογή το σχεδιο της για να εκδικηθεί την Ντερίν και τον Βολκάν για τον τρόπο που επηρέασαν τη ζωή της, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Ετσι αρχίζει να δίνει ελπίδες στον Βολκάν πως ακόμα τον αγαπάει και πως θέλει να γίνουν ξανά οικογένεια. Εκείνος αναθαρρεί, αλλά συνεχίζει να τα θέλει όλα δικά του. «Αφού θέλεις να είμαστε ξανά μαζί, τότε το βράδυ θα πεις στην Ντερίν ότι θα τη χωρίσεις επειδή με αγαπάς και μετά θα έρθεις εδώ να γευματίσουμε μαζί», του λέει και εκείνος δέχεται, αλλά όταν πάει σπίτι του, η Ντερίν του έχει ετοιμάσει το τραπέζι και τον πλησιάζει ερωτικά.

Η Ασιγιά τηλεφωνεί στον Βολκάν και εκείνος της λέει πως δεν είπε τίποτα ακόμα στην Ντερίν γιατί η Ζεϊνέπ αρρώστησε. Η Ασιγιά που καταλαβαίνει το ψέμα του, φτάνει εκεί στο σπίτι για να ευχηθεί περαστικά. Η Ντερίν εκνευρίζεται: «Μια χαρά είναι η κόρη μου, τι θέλεις και ήρθες;».

Και τότε η Ασιγιά απευθύνεται στον Βολκάν: «Δεν της είπες αυτό που μου έλεγες το πρωί», και εκείνος της κάνει νοήματα να μη μιλήσει, ενώ η Ντερίν θέλει να μάθει τι έλεγαν μεταξύ τους.
Τότε η Ασιγιά της λέει: «Ο Βολκάν θέλει να σε χωρίσει επειδή αγαπάει εμένα». Η Ντερίν γελάει νευρικά, αρπάζει ένα μαχαίρι και προσπαθεί να τη σκοτώσει: «θέλεις να με τρελάνεις», της φωνάζει και ο Βολκάν με την Γκιονούλ προσπαθούν να την αποτρέψουν από το να κάνει κάποια τρέλα. Πάνω στην ένταση η Ντερίν καρφώνει τον Βολκάν!

Ο Βολκάν μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν. Στο αστυνομικό τμήμα η Ντερίν σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει: «θέλω να δω τον άντρα μου! Δεν ήθελα να του κάνω κακό! Την Ασιγιά ήθελα να σκοτώσω, αυτή με παγίδευσε και με προκάλεσε! Τον αγαπάω τον άντρα μου».

Ο Ονούρ, ένας νεαρός δικηγόρος που ενδιαφέρεται για εκείνη, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της. Ευτυχώς την επόμενη μέρα ο Βολκάν συνέρχεται και η Ντερίν αφήνεται ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη.

Στη συνέχεια πάει να τον δει και εκείνος της λέει: «Ξέρω ότι δεν ήθελες να μου κάνεις κακό, αλλά ήθελες να σκοτώσεις την Ασιγιά! Αν δεν έμπαινα μπροστά θα είχες κάνει φόνο! Πώς ξέρω αν μελλοντικά δεν χάσεις την υπομονή σου και δεν κάνεις κακό στην κόρη μας!». Λίγες μέρες μετά ο Βολκάν παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι, όπου εξηγεί στην Ντερίν πως θα χωρίσουν: «Αγαπάω την Ασιγιά, πάντα τη αγαπούσα και δεν την ξεπέρασα ποτέ! Δεν μπόρεσα να σε αγαπήσω όπως εκείνη», της ομολογεί και πάει να φύγει.

Εκείνη πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλάει να μείνει. Η αστυνομία φτάνει εκεί και τον συλλαμβάνει ύστερα από καταγγελία της Γκιονούλ εναντίον του ότι έκλεψε την περιουσία της οικογένειάς της.

Η Ντερίν μετά τη σύλληψη του Βολκάν και σε κατάσταση σοκ από την παραδοχή του πως δεν την αγαπάει και πως τόσα χρόνια τη χρησιμοποιούσε απλά για να κάνει την Ασιγιά να ζηλέψει, παίρνει το αμάξι και φεύγει. Τηλεφωνεί στην Ασιγιά: «Εκείνη τη μέρα που πέσαμε στον γκρεμό έπρεπε να είχαμε πεθάνει και όχι ο Βολκάν! Ομως σήμερα θα επιστρέψω σ’ εκείνη τη μέρα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», της λέει και της το κλείνει.

Η Ασιγιά, που καταλαβαίνει πως κάτι κακό θα συμβεί, ξεκινάει να πάει σ’ εκείνο το μέρος. Η Ντερίν βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και είναι έτοιμη να πέσει όταν φτάνει εκεί η Ασιγιά. Η Ντερίν της λέει πως θα βάλει τέλος στη ζωή της καθώς σε μια άλλη ζωή ο Βολκάν την αγαπάει στ’ αλήθεια!

Ομως, η Ασιγιά την αρπάζει από το χέρι και τη σώζει από τον θάνατο! Η Ντερίν συνειδητοποιεί πως η Ασιγιά τη σώζει για δεύτερη φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο και κλαίει στην αγκαλιά της.

Ποιο είναι το φινάλε των γυναικών της σειράς;

Το φινάλε της σειράς Άπιστος πλησιάζει. Η καθεμία θα πάρει αυτό που της αξίζει. Όλες θα πληρώσουν το τίμημα, ορίζοντας οι ίδιες την τιμωρία τους. Όλα ανατρέπονται και οι ζωές τους αλλάζουν ριζικά.

Παίρνουν τις ζωές τους στα χέρια τους

Κάποιες θα έρθουν κοντά, άλλες θα χαράξουν την δική τους πορεία χτίζοντας μια νέα ζωή μακριά απ’ όλους. Οι έξι δυναμικές γυναίκες της σειράς Άπιστος παίρνουν τις ζωές τους στα χέρια τους. Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια και ποιο θα είναι το φινάλε των έξι γυναικών;

ΝΤΕΡΙΝ ΚΑΙ ΑΣΙΓΙΑ

Οι δυο γυναίκες στο φινάλε της ιστορίας συμφιλιώνονται. Βάζουν την έχθρα τους στην άκρη και βγάζουν τον Βολκάν απ’ τις ζωές τους οριστικά. Η Ασιγιά κάνει μια νέα αρχή, αφήνοντας το παρελθόν πίσω. Αφοσιώνεται στο παιδί της και στη δουλειά φεύγοντας μόνιμα στο Λονδίνο.
Αίσιο τέλος θα έχει και η Ντερίν. Μαζί με τον νέο έρωτα της, τον Ονούρ, θα μεγαλώσουμε την μικρή Ζεΐνέμπ με αγάπη, στοργή και βέβαια χωρίς υστερίες.

ΝΤΕΡΙΑ

Αν και ο Καντίρ θα φύγει, η αγάπη του για την Ντέρια δεν θα σβήσει. Της υπόσχεται να γυρίσει όταν θα είναι έτοιμος να της μιλήσει και να της πει όλη την αλήθεια. Έτσι λοιπόν, έπειτα από καιρό γυρίζει και η αγκαλιά του είναι ανοιχτεί για εκείνη.

ΜΠΑΧΑΡ

Ο ρόλος της Μπαχάρ έχει ολοκληρωθεί. Δεν θα την ξαναδούμε να εμφανίζεται στην σειρά Άπιστος. Ζει με τον Μελίχ και περιμένουν με χαρά να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους. Ευτυχισμένοι ζουν μια ήρεμη ισορροπημένη ζωή.

ΓΚΙΟΝΟΥΛ

Μόλις η Γκιονούλ καταλάβει πως η κόρη της ζει μια ήρεμη φυσιολογική ζωή κι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, αποφασίζει να ζήσει όπως εκείνη θέλει. Έπειτα από τον θάνατο του Χαλούκ και την φυλάκιση του Βολκάν όλη η περιουσία περνάει στα χέρια της. Παρέα με την Τσαβιντά ταξιδεύουν παντού με κότερο.

ΝΙΛ

Η Νιλ κάνει μια νέα αρχή με τον Σελτζούκ. Φέρνουν στον κόσμο την κόρη τους, παντρεύονται και ζουν μια ευτυχισμένη ζωή, μακριά από εντάσεις και ίντριγκες.
Η λύτρωση των έξι γυναικών έρχεται περνώντας μυνήματα αισιοδοξίας….

Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα Δευτέρα 19/9 έως Παρασκευή 23/9

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του ΣΚΑΙ Άπιστος, στα επεισόδια 119 – 128 που θα προβληθούν την Δευτέρα 19 και Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Eπεισόδιο 125 – 126A Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

Η Ασιγιά και ο Αράς αποχαιρετούν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μαζί μία καινούργια ζωή στην Αγγλία. Ενώ όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους και το ταξίδι να είναι βέβαιο, η μοίρα επιφυλάσσει στην Ασιγιά μία ακόμα έκπληξη. Τα δόλια σχέδια της Γκιονούλ θα καταφέρουν τελικά να την κρατήσουν πίσω και να τη φέρουν αντιμέτωπη με σοβαρές ποινικές κυρώσεις; Η Ασιγιά προσπαθεί να αποκαταστήσει την επαγγελματική της φήμη και η έρευνα στο νοσοκομείο δίνει καρπούς προς όφελός της. Δεν φαντάζεται, όμως, ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτή την καλοστημένη παγίδα.

Επεισόδιο 126B – 127 Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου

Ο Αλί νιώθει τα πρώτα του ερωτικά σκιρτήματα, ωστόσο, μέσα σε αυτό το αναστατωμένο κλίμα, θα πρέπει να προσέχει διπλά τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του. Η απάτη γρήγορα αποκαλύπτεται και ο Αράς βρίσκει και τον μάρτυρα που θα αθωώσει την Ασιγιά, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Η Ασιγιά καταφέρνει να στρέψει το παιχνίδι υπέρ της για καλό σκοπό κι έτσι, να μπορέσει ήρεμη να αρχίσει ξανά τη ζωή της. Ο Σελτζούκ και η Νιλ αποφασίζουν να επισπεύσουν τον γάμο τους, σε πείσμα όσων έχουν τις αντιρρήσεις τους. Κι εκεί που η αγάπη κάποιους τους ενώνει, άλλους απροσδόκητα τους χωρίζει…

Επεισόδιο 128 – 129A Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

Ο χωρισμός και η απόφαση της παραμονής της Ασιγιά αλλάζει εξ ολοκλήρου τους όρους του παιχνιδιού. Η ίδια είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παρέμβει ξανά στη ζωή της και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ηθικής της συμπεριφοράς. Η Ντερίν βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τη μητέρα της κι αυτό τις αποδυναμώνει ολοένα και περισσότερο στα μάτια του Βολκάν. Η διαμάχη κορυφώνεται και η κάθε πλευρά χρησιμοποιεί τα πιο δυνατά της μέσα. Πού θα οδηγήσει αυτή η χρόνια έχθρα; Τα σχέδια της Ασιγιά φέρνουν ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν με νέα δράματα και τοξικές συμπεριφορές. Η ίδια απολαμβάνει την κατάσταση και ετοιμάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματά της.

Επεισόδιο 129B – 130 Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Η υποψηφιότητά της Ασιγιά για πρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου θα αποτελέσει το μεγάλο χτύπημα στην κυρία Γκιονούλ και την οικογένειά της και θα οδηγήσει τη σχέση τους στα άκρα. Το παιχνίδι εκδίκησης της Ασιγιά χτυπά φλέβα και η Ντερίν βρίσκεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο. Η σχέση του Βολκάν και της Ντερίν επηρεάζεται από τις εξελίξεις, ενώ ο Αλί νιώθει να πνίγεται από τις συνεχείς εντάσεις και τα ψέματα μέσα στην οικογένειά του.

Επεισόδιο 131 – 132A Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Η Ασιγιά δηλητηριάζει το μυαλό του Βολκάν με περίεργες υποψίες και ασαφή στοιχεία. Η κα Γκιονούλ διεκδικεί τη διοίκηση της κλινικής για να αναχαιτίσει την ολοένα αυξανόμενη δύναμη της Ασιγιά. Ο Βολκάν δεν μπορεί πλέον να διακρίνει το ψέμα από την αλήθεια. Ποιος θα βγει ζωντανός από αυτό το διαρκές παιχνίδι εξουσίας; Τα γενέθλια της Ασιγιά πλησιάζουν και το δώρο του Βολκάν θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά, ζήτημα σύγκρουσης των δύο γυναικών της ζωής του. (Epeisodia.gr)

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ