Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Η Γκιονούλ καταστρέφει τον Βολκάν!

Μια γυναίκα πολύ ισχυρή με έντονη προσωπικότητα που θα χαράξει μόνη της πορεία στη σειρά Άπιστος. Μια γυναίκα που υπέφερε πολύ κι έκανε την ζωή όλων γύρω της δύσκολη. Η Γκιονούλ θα ρίξει ένα δυνατό χτύπημα στον Βολκάν για όλα όσα έκανε στην κόρη της…

Ο πραγματικός της εχθρός δεν είναι η Ασιγιά

Η περιουσία του Χαλούκ μετά τον θάνατο του περνάει στα χέρια του Βολκάν. Έτσι εκείνος γίνεται το “μεγάλο αφεντικό”, κι αυτό είναι κάτι που κάνει έξαλλη την Γκιονούλ. Ο πόνος της μετα τον θάνατο του Χαλούκ είναι αβάσταχτος όμως εκείνη δεν σταματά να ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί τον άπιστο.

Η Γκιονούλ είναι αποφασισμένη να καταστρέψει την Ασιγιά, καθώς πιστεύει πως εκείνη ευθύνεται για τον θάνατο του άντρα της. Όμως μέσα της όλα θα αλλάξουν όταν η Ασιγιά σώσει την Ντερίν από τα δόντια του χάρου.

Η Γκιονούλ σύντομα καταλαβαίνει πως ο πραγματικός της εχθρός δεν είναι η Ασιγιά, αλλά ο Βολκάν. Καταφέρει να τον κλείσει στη φυλακή για χρέη και εξαπάτηση. Την ίδια στιγμή στέκεται στο πλευρό της κόρης της, η οποία έχει ξεκινήσει την θεραπεία.

Μόλις η Ντερίν σταθεί στα πόδια της και πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, η Γκιονούλ της ανοίγει την αγκαλιά της. Συνειδητοποιεί πως χρωστάει πολλά στην Ασιγιά και δεν παραλείπει να το τονίσει και στην κόρη της. Έτσι όλοι μαζί γίνονται μια γροθιά, μια ενωμένη οικογένεια.

Στο φινάλε της σειράς η Ντερίν βρίσκεται ευτυχισμένη στο πλευρό του Ονούρ, ενώ η Γκιονούλ ετοιμάζεται για διακοπές με την Τσαβιντάν. Η αυλαία πέφτει με τις δύο γυναίκες να επιβιβάζονται σε ένα σκάφος, αφήνοντας πίσω στις άσχημες στιγμές.




Στο σημερινό επεισόδιο Άπιστος:

Η ζήλεια του Βολκάν κορυφώνεται, καθώς φτάνει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κι εκείνος βυθίζεται στη μοναξιά του. Ένα απρόσμενο και τραγικό περιστατικό, όμως, θα τον ταρακουνήσει και θα του υπενθυμίσει πως η οικογένεια είναι το μόνο πράγμα που αξίζει στη ζωή.

Η αγωνία θα επισκιάσει τις γιορτινές στιγμές όλων κι έπειτα, θα δώσει τη σειρά της στην ελπίδα… Μόλις περάσει τον κίνδυνο, η περιπέτεια του Αλί προξενεί νέα προβλήματα στην Ασιγιά και τον Βολκάν. Ένας άγνωστος σε αυτούς άνδρας, θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τον χειρότερο τρόπο

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ