Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Χαρές έρχονται με εγκυμοσύνη και γάμο!

Ένα χαρμόσυνο γεγονός θα απολαύσουμε στις οθόνες μας μέσα από την σειρά Άπιστος. Η εγκυμοσύνη της Νιλ, στη σειρά Άπιστος, θα μας χαρίσει ευχάριστες συγκινητικές στιγμές. Ο γολγοθάς της τελειώνει και η λύτρωση για την νεαρή πρωταγωνίστρια έρχεται.

Ο Σελτζούκ θα της κάνει πρόταση γάμου

Ο Σελτζούκ ξέρει πλέον πως η γυναίκα της ζωής του είναι η Νιλ κι έτσι ζητάει τον οριστικό χωρισμό από την κοπέλα του.

Αμέσως, θα βρεθεί δίπλα στην Νιλ και θα της κάνει πρόταση γάμου. Θέλει να αφήσει πίσω το παρελθόν και να σταθεί στο πλευρό της. Στο τέλος της σειράς Άπιστος όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Ο Ντεμίρ και η Ντερίν θα τον αγκαλιάσουν και θα τον κάνουν να νιώσει μέλος της οικογένειας τους. Έπειτα από τόσα χρόνια μοναξιάς ο Σελτζούκ νιώθει πως επιτέλους ανήκει κάπου.

Η Νιλ θα κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της. Γίνεται σεφ. Ενωμένοι πια, ο Σελτζούκ και η Νιλ κάνουν μια νέα αρχή γεμάτη επιτυχίες.

Ένα χαρμόσυνο νέο θα επισφραγίσει την ευτυχία τους. Η Νιλ θα του ανακοινώσει πως είναι έγκυος και πως σύντομα θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους. Πλέον η αγάπη τους κι αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ δυνατά.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ