Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Άπιστος Spoiler: Μια τουρκική σειρά που προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς! (Από 26 μέχρι 63)

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

Άπιστος Spoiler:

Ολοι έχουν καταλάβει τα αισθήματα του Βολκάν και αυτός πλέον παραδέχεται ανοιχτά στην Μπαχάρ: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την Ασιγιά». Την ίδια στιγμή η Νιλ προσπαθεί να κάνει τον Σελτζούκ να συγχωρήσει τη μητέρα του και να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της, ενώ η κυρία Γκιονούλ τρέμει μήπως φτάσει στα χέρια της Ντερίν το βίντεο που αποδεικνύει τις πράξεις του Βολκάν.

Εν τω μεταξύ, η Ντερίν υποφέρει από τη συμπεριφορά του Βολκάν και κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του. Ωστόσο ο Βολκάν πηγαίνει και βρίσκει την Ασιγιά, της ανοίγει την καρδιά του και παραδέχεται πως την αγαπά ακόμα: «Συγχώρεσέ με, σ’ αγαπάω, δεν σταμάτησα ποτέ να σ’ αγαπάω. Εκανα ένα μεγάλο λάθος και θα το διορθώσω, θα πάρω διαζύγιο από την Ντερίν», ισχυρίζεται.

Φυσικά, η Ντερίν ανακαλύπτει συντετριμμένη πως ο σύζυγός της δεν τη θέλει πια και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την πρώην του. Οταν ο Βολκάν γυρίζει στο σπίτι, η Ντερίν του μιλάει έξω από τα δόντια και η σύγκρουση τους είναι τόσο σφοδρή που απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

Η Ντερίν και ο Βολκάν έχουν αρχίσει να μιλάνε πια ανοιχτά για διαζύγιο. Περισσότερο και από το να ξεφορτωθεί τον διπρόσωπο σύζυγό της, όμως, η Ντερίν θέλει να πονέσει την Ασιγιά που θα της τον πάρει πίσω. Ετσι, με ένα κόλπο καταφέρνει να στρέψει την κοινῇ γνώμη της Ραιδεστού εναντίον της και να την κάνει να φαίνεται πως εκείνη κυνηγά τον Βολκάν και όχι το αντίθετο.

Η Ασιγιά βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο ενός ντροπιαστικού σκανδάλου και νιώθει να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης. Ο πόλεμος της Ντερίν καὶ του Βολκάν συνεχίζεται. Εκείνη τον απειλεί: «Το δικό μας διαζύγιο δεν πρόκειται να είναι τόσο πολιτισμένο όπως το δικό σου με την Ασιγιά. Δεν πρόκειται να σ’ αφήσω να ξαναδείς ποτέ την κόρη σου», τον απειλεί.

Ο Βολκάν ξέρει πως αν αφήσει τον εαυτό του να χάσει τον έλεγχο και εμπλακεί στη μάχη με τους όρους της, αυτό μπορεί να του κοστίσει ξανά το παιδί του.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ