Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Μια νέα τουρκική σειρά που θα προβάλλεται τους καλοκαιρινούς μήνες εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.

Αποφασισμένος να την εκδικηθεί!

Δύο χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους με την Ασιγιά, ο Βολκάν επιστρέφει, δημιουργώντας ξανά προβλήματα στην πρώην σύζυγό του. Πρώτο του βήμα είναι να πλησιάσει το για τους, Αλί, όμως, αυτό που, τελικά, καταφέρνει είναι να τον αγχώσει αλλά και να εξοργίσει τη νέα σύζυγό του, Ντερίν.

Στο διάστημα που έχει περάσει από το διαζύγιο, ο Βολκάν δημιούργησε νέα οικογένεια στην Αμερική, ενώ η Ασιγιά ξαναβρήκε την ηρεμία της μαζί με το γιο τους. Τώρα όμως, εκείνος επιστρέφει και είναι αποφασισμένος να ταράξει τα νερό. Δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει την όμορφη οικογένειά του σε όλη την πόλη και ιδιαίτερα στην Ασιγιά, η οποία, ωστόσο, δεν φαίνεται να επηρεάζεται καθόλου από τις ξαφικές εμφανίσεις του. Όσο, όμως εκείνη αρνείται να παίξει το παιχνίδι του, τόσο ο Βολκάν ανεβάζει την ένταση, προσπαθώντας παράλληλα να ξαναπλησιάσει το γιο του.

Οι προθέσεις του δεν είναι ξεκάθαρες και δημιουργούν συναισθηματικά αδιέξοδα, καθώς ο Αλί δεν ξέρει αν προσπαθεί πραγματικά να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο μαζί του ή απλά τον χρησιμοποιεί για να εκδικηθεί τη μητέρα του.

Πάνω που συνήθισε την απουσία του, ο πατέρας του γύρισε ξανά, κι όσο κι αν θέλει ο Αλί να του δείξει πόσο του έλειψε, ταυτόχρονα δεν θέλει με τίποτα να στενοχωρήσει τη μητέρα του. Όλα αυτά τα περίπλοκα συναισθήματα τον μπερδεύουν και τον κάνουν να φέρεται με τρόπο αλλοπρόσαλλο. Παρ’ όλα αυτά, ζητά για πρώτη φορά να περάσει το βράδυ στο σπίτι του Βολκάν με τη νέα του οικογένεια. Η απουσία του από το σπίτι αφήνει την Ασιγιά μόνη και ευάλωτη σε κάθε απειλή.

Κάποιος άγνωστος εισβάλλει και την απειλεί ξαφνικά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, κι εκείνη δεν μπορεί παρά να σκεφτεί πως ίσως ο Βολκάν έχει κάποια σχέση με όσα συμβαίνουν. Υποψιάζεται ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να την τρομοκρατήσει και ζητά τη βοήθεια της Νιλ για να το εξακριβώσει. Ταυτόχρονα, έχει να διορθώσει και τη ζημιά που προσπαθεί να της κάνει επαγγελματικά ο Βολκάν. Και γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσει και πάλι τον πεθερό του, τον κύριο Χαλούκ.

Ο κύριος Χαλούκ ανατρέπει την προσπάθεια του Βολκάν να στερήσει από την Ασιγιά τη θέση της στο νοσοκομείο. Εκείνος, φυσικά, ενοχλείται, τίποτα όμως δεν τον εξοργίζει περισσότερο από το να πλησιάζει την Ασιγιά οποιοσδήποτε άλλος άντρας. Με τη δικαιολογία πως ο Αλί δεν χρειάζεται άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά του, κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρύνει κάθε ανδρική παρουσία από τη ζωή της πρώην συζύγου του. Στο μεταξύ, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν περνά απαρατήρητο από την Ντερίν, η οποία έχει αρχίσει να ζηλεύει αφόρητα.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ