Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

Οι «Άγριες Μέλισσες» πετούν, για τελευταία φορά, στον συγκλονιστικό επίλογό τους…

Το ξέφρενο πάρτυ των ηθοποιών της σειράς για να γιορτάσουν το τέλος των γυρισμάτων. Ο χορός της Δανάης Μιχαλάκη και η έκπληξη από την τηλεοπτική Αιμιλία.(QUEEN)

Ο3ος κύκλος της σειράς τηλεοπτικά κλείνει την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά για τους ηθοποιούς των Άγριων Μελισσών έκλεισε με τα τελευταία τους γυρίσματα που έγιναν την Παρασκευή. Αλλά μόλις ακούστηκε το «It’s a wrap» από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, η μουσική μπήκε στη διαπασών στο Διαφάνι και στήθηκε τρικούβερτο γλέντι με την Δανάη Μιχαλάκη, την Μαρία Καλλιμάνη και την Μαρία Αντουλινάκη να τα δίνουν όλα στον χορό. Δρόσω, Αιμιλία και Αγορίτσα σε μεγάλα κέφια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Τέλος στο δράμα, αρχίζει ο χορός

Η συγκίνηση όλων των συντελεστών ήταν μεγάλη για αυτά τα 3 υπέροχα τηλεοπτικά χρόνια που συνοδεύτηκαν από μία μεγάλη εμπορική επιτυχία. Οι ‘Αγριες Μέλισσες με το άρτιο καλλιτεχνικό τους αποτέλεσμα μπαίνουν πια στην τηλεοπτική ιστορία, ως μία σειρά που θα μείνει αξέχαστη και άνοιξε νέους δρόμους στην μυθοπλασία. Αυτή η σειρά ωστόσο δημιούργησε πια, σχέσεις οικογενειακές ανάμεσα στους ηθοποιούς και στο προσωπικό της παραγωγής. Ο αποχωρισμός στο τελευταίο γύρισμα, έγινε ακριβώς όπως άρμοζε στην περίσταση. Με γλέντι και χορό και έναν τεράστιο μπουφέ που στήθηκε ακριβώς έξω από το καφενείο της τηλεοπτικής Βιολέτας. Και πρώτη στον χορό μπήκε η Δανάη Μιχαλάκη που τα έδωσε όλα ακόμη και με τσιφτετέλι σε τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Δεύτερη έκπληξη της βραδιάς στον χορό η ηθοποιός Μαρία Καλλιμάνη, η οποία υποδύεται την τηλεοπτική Αιμιλία, η οποία αφού έχει περάσει τα πάνδεινα μετά την απαγωγή της από τον Ακύλα, αποφάσισε να γλεντήσει την ελευθερία της. Η βραδιά είχε από Φωτεινή Βελεσιώτου με το τραγούδι για τις Μέλισσες, Ρέμο μέχρι και Macarena. Η Αγορίτσα, δηλαδή η ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη αποδείχθηκε expert αλλά και πάλι η Δανάη Μιχαλάκη, έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Οι περισσότεροι ηθοποιοί ήταν παρόντες στην γιορτή, με την Μαρία Κίτσου, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον Αναστάση Ροιλό να απουσιάζουν λόγω των θεατρικών τους παραστάσεων, ενώ δεν μπορούσαν να λείψουν από αυτή την βραδιά, το ζευγάρι των σεναριαγράφων που έκαναν το «θαύμα» τους με αυτή την σειρά. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο σύζυγός της Πέτρος Καλκόβαλης μαζί με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται περήφανοι για αυτό που δημιούργησαν και έτυχε της τόσο μεγάλης αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Το μήνυμα της Μελίνας Τσαμπάνη στο Facebook για αυτά τα τρία χρόνια ήταν συγκινητικό: «Τέλος γυρισμάτων χθες για τις Άγριες Μέλισσες και το Διαφάνι άνοιξε τις πόρτες του για να μας αγκαλιάσει όλους για μια τελευταία φορά. Μόνο ευγνωμοσύνη και απέραντη αγάπη και εκτίμηση γι’αυτούς τους ήρωες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που δώσανε για τρία χρόνια την ψυχή τους, το ταλέντο τους, το χρόνο τους και με επαγγελματισμό, προσήλωση και Φιλότιμο δώσανε σάρκα, οστά και πνοή στα κείμενά μας. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Τα λόγια εδώ περισσεύουν! Στα βλέμματα όλων μας χθες ήταν ξεκάθαρα όσα ζήσαμε κι όσα θα κουβαλάμε για μια ζωή…Με την ελπίδα σύντομα να ξανασυντηθούμε. Μελίνα & Πέτρος».

445 επεισόδια, τα δύσκολα, οι εντάσεις και οι εξομολογήσεις στο φινάλε!

Αυτό που θέλουν οι φανς της Ασημίνας και του Νικηφόρου έρχεται!

Έκλεισαν οι πόρτες στο Διαφάνι! Η τελευταία μέρα των γυρισμάτων είχε πολύ συγκίνηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης. 

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ