Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα. […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες” συνεχίζει να βρίσκεται στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/11) έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους φανς του.

Και δεν μιλάμε για κάτι άλλο πέραν της  ερωτικής σκηνής ανάμεσα στον Δούκα και την Μυρσίνη.

Ο κακός χαμός έγινε!

Tο τηλεοπτικό ζευγάρι ταξίδεψε στο Παρίσι, όπου Δούκας και Μυρσίνη πέρασαν μια νύχτα πάθους. Κάνοντας έρωτα πάνω στο χαλί.

Και οι τηλεθεατές έγιναν…χαλί να τους πατήσουν! Θαυμασμός και έκπληξη!

Μάλιστα, όπως φαίνεται οι χρήστες του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης αποθέωσαν την Κατερίνα Διδασκάλου για το εντυπωσιακό κορμί της.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ