Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV – Άγριες Μέλισσες, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Σας έχουμε πολύ συχνά τα αγαπημένα σας Spoiler. Ότι καινούργιο βγαίνει “συλλαμβάνεται” και δίνεται στα μελισσόπουλα της αγαπημένης σειράς. Οι Άγριες Μέλισσες έκλεισαν τον δεύτερο κύκλο με τον πιο δραματικό τρόπο, αφού η […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV  Άγριες Μέλισσεςπου συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Σας έχουμε πολύ συχνά τα αγαπημένα σας Spoiler. Ότι καινούργιο βγαίνει “συλλαμβάνεται” και δίνεται στα μελισσόπουλα της αγαπημένης σειράς.

Οι Άγριες Μέλισσες έκλεισαν τον δεύτερο κύκλο με τον πιο δραματικό τρόπο, αφού η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης έφυγαν από την ζωή. Ωστόσο τα γυρίσματα συνεχίζονται για τον τρίτο κύκλο.

Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στον καινούριο κύκλο του σίριαλ βρέθηκαν ξανά στο πλατό για να γυρίσουν ορισμένες σκηνές της τρίτης σεζόν και ανάμεσά τους ήταν και η Θεοφανία Παπαθωμά.

Τα βαμμένα ξανθά μαλλιά και τα ζιζάνια της Βιολέτας!

Μίλησε για το ρόλο της στην εφημερίδα Real. Η γνωστή ηθοποιός είπε για το νέο λουκ και τα ξανθά τα μαλλιά της και για την Βιολέτα.

Πρωταγωνιστείς στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία Άγριες Μέλισσες. Πώς νιώθεις που είσαι μέρος αυτής της σειράς του ΑΝΤ1;

Είναι ευτύχημα όταν συμμετέχεις σε ένα σίριαλ που έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό. Είναι επιβράβευση, μια ικανοποίηση ότι προσφέρει στον κόσμο, του κρατά συντροφιά. Εισπράττω όλη αυτή την αγάπη του κόσμου και είμαι πολύ ευχαριστημένη που κρατά και τόσα χρόνια.

Θα μας δώσεις κάποιο στοιχείο για την εξέλιξη του ρόλου σου, της τηλεοπτικής Βιολέτας;

Δήλωσα στους σεναριογράφους μας ότι θα παρουσιάσω την τρίτη χρονιά τη Βιολέτα ξανθιά. Ανέλυσα το σκεπτικό μου, όταν ένας άνθρωπος περνά πολλές δυσκολίες, καμιά φορά αλλάζει εντελώς, αφυπνίζεται, παίρνει τη ζωή του αλλιώς. Οι μεγάλες δυσκολίες είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εξέλιξη.

Το άκουσαν προσεκτικά και περιμένω να δω τι έγραψαν. Δεν έχω πάρει κείμενο ακόμα στα χέρια μου για να σας πω εντυπώσεις και λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουν γράψει κάτι πολύ καλό.

Οι δικές μας πληροφορίες μιλούν για μια διαφορετική Βιολέτα…

Ναι, εγώ έσπειρα τα ζιζάνια… Τώρα είμαι έτοιμη να θερίσω.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ