Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη. Αλυσίδα εξελίξεων σε ένα Διαφάνι υπό δικτατορία. Τίποτα δεν θα είναι ίδια. Ξέχνα ό τι ήξερες (και όποιον ήξερες…). […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη.

Αλυσίδα εξελίξεων σε ένα Διαφάνι υπό δικτατορία. Τίποτα δεν θα είναι ίδια. Ξέχνα ό τι ήξερες (και όποιον ήξερες…).

Τα γυρίσματα για τον Γ’ Κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς. Ξέρεις ήδη από πληροφορίες που είχαν εμφανιστεί ήδη από τον Β’ Κύκλο ότι η συνέχεια θα τοποθετηθεί χρονολογικά στην εποχή της δικτατορίας, οπότε και μόνο αυτό περιπλέκει πολύ τα πράγματα για τους πρωταγωνιστές.

“Νικηφόρος” και “Βαλεντίνη” φουλ ερωτευμένοι

Αλλά δεν είναι όλοι στα γυρίσματα, αφού ο Αναστάσης Ροΐλος μαζί με την αγαπημένη του του Εριέττα Μανούρη, ζουν τον έρωτα τους, φανερά πλέον στην Πύλο.

Το ζευγάρι βρίσκεται μαζί στην Πύλο, χωρίς καμιά διάθεση να το κρύψει και επιβεβαιώνουν, όλους όσους μιλούσαν για μια πολύ δυνατή σχέση μεταξύ τους. Μάλιστα από το μέρος που απολαμβάνουν τις διακοπές τους έκαναν και την πρώτη τους κοινή δημοσίευση στα social media.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ