Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη. Αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ένα Διαφάνι υπό δικτατορία. Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο. Ξέχνα ότι ήξερες, όσους ήξερες, και όπως […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη.

Αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ένα Διαφάνι υπό δικτατορία. Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο. Ξέχνα ότι ήξερες, όσους ήξερες, και όπως τους ήξερες.

Τα γυρίσματα για τον Γ’ Κύκλο έχουν ξεκινήσει και άπαντες είναι σε φουλ ρυθμούς. Νέοι ρόλοι, και αρκετά πιο δύσκολοι όπως μαθαίνουμε, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσουμε εκπληκτικές ερμηνείες.

Ποιοι δεν θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο;

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες για τις Άγριες Μέλισσες τέσσερίς είναι οι ήρωες που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η συμμετοχή τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ