Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη.   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage Ποια ηθοποιός θα εμφανιστεί “πολύ” έγκυος; […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Ποια ηθοποιός θα εμφανιστεί “πολύ” έγκυος;

Τα γυρίσματα συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς για την αγαπημένης σειρά, και ήδη έχουμε bakstage βίντεο και αρκετό παρασκήνιο.  Από τα πρώτα επεισόδια που σιγά σιγά βγαίνουν περισσότερες λεπτομέρειες προς τα έξω. Μάλιστα οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν κάνει ήδη συστάσεις σε όλους να σταματήσουν τις διαρροές και τις αποκαλύψεις.

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να ανυπομονεί να μάθει τι θα συμβεί, αλλά από την άλλη η παραγωγή γνωρίζει καλά ότι δεν μπορεί να κάψει το χαρτί της προσμονής, που θα οδηγήσει σε υψηλή τηλεθέαση.

Τι θα δούμε όμως στην αρχή του τρίτου κύκλου;

Η Σοφούλα η πρώην σύζυγος του Βόσκαρη και κόρη του Τόλια θα κάνει την εμφάνιση της με προχωρημένη εγκυμοσύνη. Τηλεοπτική φυσικά και όχι πραγματική. Ο Άγγελος θα είναι μες την καλή χαρά, για το ευχάριστο γεγονός, και το ζητούμενο είναι ένα. Θα κρατήσει αυτήν την φορά η ευτυχία για το ζευγάρι ή θα αντιμετωπίσουν ξανά δύσκολες καταστάσεις, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ