Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη. Αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ένα Διαφάνι υπό δικτατορία. Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο. Ξέχνα ότι ήξερες, όσους ήξερες, και όπως […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη.

Αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ένα Διαφάνι υπό δικτατορία. Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο. Ξέχνα ότι ήξερες, όσους ήξερες, και όπως τους ήξερες.

Τα γυρίσματα για τον Γ’ Κύκλο έχουν ξεκινήσει και άπαντες είναι σε φουλ ρυθμούς. Νέοι ρόλοι, και αρκετά πιο δύσκολοι όπως μαθαίνουμε, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσουμε εκπληκτικές ερμηνείες.

Οι λεπτομέρειες που δεν πρόσεξες στο νέο trailer μας δείχνουν πολλά! 

Το νέο ολοκληρωμένο τρέιλερ στις Άγριες Μέλισσες κυκλοφόρησε, με πολλούς να τρέχουν να παρατηρήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες που έχασαν.(Youfly.com)

Κι όμως, το βίντεο αυτό μας χάρισε μία πολύ όμορφη εισαγωγή για όσα θα ακολουθήσουν στα νέα επεισόδια. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες, τις οποίες κάποιοι από τους τηλεθεατές δεν παρατήρησαν αμέσως.

Όπως και να έχει, το νέο τρέιλερ από τις Άγριες Μέλισσες κατέβηκε από τον ANT1, με το κανάλι να στοχεύει, ίσως, σε κάποιες διορθώσεις. Ανέβηκε ξανά, άμεσα, χωρίς να αφήσει παραπονεμένους τους τηλεθεατές.

Ποιες λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά;

Η Βιολέτα στο Διαφάνι

Μπορεί η Βιολέτα μας να μη φάνηκε σε κάποια σκηνή, τα πόδια της, όμως, πάτησαν τα χώματα του αγαπημένου της χωριού. Ένα πλάνο από την επιστροφή της στο καφενείο με την βαλίτσα να αχνοφαίνεται, δείχνει πως η Βιολέτα μας επιστρέφει δυναμικά, διψασμένη για εκδίκηση.

Άγριες Μέλισσες Spoiler

Ο πάγκος της Ελένης

Ο Ζάχος πηγαίνει να βρει την Ελένη Σταμίρη, η οποία βρίσκεται έξω από το σπίτι της. Εκεί, παρατηρείται ένας πάγκος μεγάλος, με κάποια βαζάκια. Ο Ζάχος Λυκογιάννης καταφθάνει με το στρατιωτικό του όχημα και την χαιρετά.

Πίσω από την Ελένη αχνοφαίνεται η νέα -ίσως- μικρή της επιχείρηση. Η ίδια φοράει ποδιά και στέκεται ακριβώς μπροστά από αυτή.

Άγριες Μέλισσες Spoiler

Το σπίτι της Σοφούλας, χωρίς την Σοφούλα

Η ομάδα των πέντε αναλαμβάνει δράση. Ο Τόλιας, ο Νέστορας, ο Άγγελος, ο Παπά Γρηγόρης και ο Προύσαλης ετοιμάζονται για το δικό τους χτύπημα, κατά της χούντας. Στόχος τους είναι να παραπλανήσουν τις αρχές, δείχνοντας πως είναι με το μέρος τους.

Η πρώτη τους σύσκεψη γίνεται αργά τη νύχτα, στο σπίτι του Άγγελου και της Σοφούλας. Στην πράσινη αυτή κουζίνα που αποτελεί ένα από τα νέα σκηνικά της σειράς.

Άγριες Μέλισσες Spoiler

Το όπλο που σημαδεύει τον Άγγελο

Ο Άγγελος, σε μία σκηνή της σειράς, δε φοράει την στολή του. Φοράει ένα λευκό πουκάμισο, με ένα όπλο να τον σημαδεύει στο κεφάλι. Το τοπίο πίσω του είναι αρκετά γνώριμο. Μοιάζει πολύ με αυτό που αγναντεύει ο Λάμπρος, στην εξορία.

Το ερώτημα παραμένει ένα: Αυτό είναι το Διαφάνι ή η Λέρος; Ο Άγγελος ακολουθεί τον Λάμπρο, τον Μπάμπη και τον Προκόπη ή μένει πίσω παλεύοντας για το αγαπημένο του χωριό;

Άγριες Μέλισσες Spoiler

Ο δικηγόρος της Μυρσίνης

“Δε θα μιλάμε απλώς για ποινή φυλάκισης Μυρσίνη” θα πει ο δικηγόρος της οικογένειας των Σεβαστών στην Μυρσίνη, δείχνοντας πως στα νέα επεισόδια θα ανοίξουν και δικαστικές υποθέσεις.

Ο δικηγόρος στις λεπτομέρειες της σειράς άγριες μέλισσες τρέιλερ

Υποθέσεις από το παρελθόν, ή νέες; Οι λεπτομέρειες στο νέο τρέιλερ της σειράς Άγριες Μέλισσες δημιουργούν πολλά ερωτήματα στους τηλεθεατές.

Άγριες Μέλισσες Spoiler

Νέο trailer για τον τρίτο κύκλο!

Πολύ ξεχωριστό και πραγματικά σε καθηλώνει το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Όλοι ακούνε το διάγγελμα της Χούντας…

Οι αδερφές Σταμίρη μέσα στον φόβο…

Κανένας δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια…

 Το χτύπημα της πόρτας…

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!