Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη. Άλλη εποχή, νέες αγωνίες, αλλά με εξαιρετικές ερμηνείες Στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες μεταφερόμαστε σε μια άλλη […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη.

Άλλη εποχή, νέες αγωνίες, αλλά με εξαιρετικές ερμηνείες

Στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες μεταφερόμαστε σε μια άλλη εποχή. Ο χρόνος θα τρέξει γρήγορα και πλέον μετά από χρόνια, οι ήρωες μας έχουν μεγαλώσει.

Όπως θα δούμε και στον Θανασάκη, τον γιο του Τόλια και τον αδελφό της Σοφούλας. Μόνο που δεν είναι και τόσο μικρός. Αλλά θα τα καταφέρει και θα φέρει μεγάλους μπελάδες στον πατέρα του. Τον ρόλο του Θανασάκη θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπόυτσικος. Ο 28χρονος ηθοποιός μάλιστα κάνει ντεμπούτο στην τηλεόραση.

Ποιος είναι ο Βασίλης Μπόυτσικος;

Ο Βασίλης Μπούτσικος έχει αποφοιτήσει από την Δραματική σχολή και το τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από τον κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες «Ευτυχία» (Άγγελου Φραντζή) και «Η βοή του κόσμου» (Πέτρου Σεβαστίκογλου). Παίζει κλασική κιθάρα, και έχει ασχοληθεί με τον χορό, και από σπορ είχε ασχοληθεί με τον στίβο. (youfly.com)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ