Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV – Άγριες Μέλισσες, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Νέο πρόσωπο στο Διαφάνι Ακούγονται πολλα ονόματα τελευταία, αλλά εδώ σας λέμε τις σίγουρες προσθήκες ή αλλαγές που θα δουν σε λίγο καιρό τα ματάκια μας. Ακόμη […]

Άγριες Μέλισσες SpoilerΤι θα δούμε στον τρίτο κύκλο στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV  Άγριες Μέλισσεςπου συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler.

Νέο πρόσωπο στο Διαφάνι

Ακούγονται πολλα ονόματα τελευταία, αλλά εδώ σας λέμε τις σίγουρες προσθήκες ή αλλαγές που θα δουν σε λίγο καιρό τα ματάκια μας.

Ακόμη ένας άντρας πρόκειται να εμφανιστεί στο Διαφάνι. Και αυτός ο άντρας δεν είναι τυχαίος.

Ένας άνθρωπος του θεάτρου εισβάλει στην σειρά. Είναι ο Οδυσσέας Παπασπηλίοπουλος που είναι ηθοποιός αλλά και σκηνοθέτης με πολλά χρόνια στον χώρο του θεάτρου.  Αλλά και σε τηλεόραση – κινηματογράφο.

Ο ρόλος που θα έχει είναι σημαντικός και θα φέρει πολλες ανατροπές. Άλλωστε θα βρεθούμε στα χρόνια της δικτατορίας και τα πάντα θα ανατραπούν.

θα είναι ένας εκδότης στην πόλη της Λάρισας.  Με τον απόλυτο έλεγχο που έχει επιβάλει η χούντα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, μπορούμε όλοι να καταλάβουμε πόσο ευαίσθητη θα είναι η θέση του. Αφού το παραμικρό λάθος θα φέρει τον θάνατο σε αρκετούς ανθρώπους.

Ο τρίτος κύκλος έρχεται και θα δούμε τόσες πολλες ανατροπές και τόσες μαζεμένες αλλαγές που σίγουρα θα χρειαστούμε μια περίοδο προσαρμογής όλοι μας.

Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λατρέψουμε αυτήν την σειρά ακόμα περισσότερο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ