Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη. Αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ένα Διαφάνι υπό δικτατορία. Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο. Ξέχνα ότι ήξερες, όσους ήξερες, και όπως […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη.

Αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ένα Διαφάνι υπό δικτατορία. Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο. Ξέχνα ότι ήξερες, όσους ήξερες, και όπως τους ήξερες.

Τα γυρίσματα για τον Γ’ Κύκλο έχουν ξεκινήσει και άπαντες είναι σε φουλ ρυθμούς. Νέοι ρόλοι, και αρκετά πιο δύσκολοι όπως μαθαίνουμε, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσουμε εκπληκτικές ερμηνείες.

Φυσικά είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα. Υπάρχουν αρκετές μισοτελειωμένες δουλειές και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν, προς τα που θα πάνε οι ιστορίες.

Η Ασημίνα ερωτεύεται, αλλά Μπάμπης και Νικηφόρος θα σταθούν απέναντι της 

Θα δούμε την Ασημίνα Σταμίρη να βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας και μαζί με τον Νικηφόρο, την Δρόσω και τον Κωνσταντή και να μεγαλώνει τον μικρό Σέργιο.

Μπάμπης και Νικηφόρος έχουν κόψει κάθε επικοινωνία με τους γονείς τους, και όπως πολλοί άλλοι κυνηγημένοι από τους χουντικούς, έχουν ανοίξει ένα μικρό ταβερνάκι. Αυτό το κουτούκι γρήγορα θα γίνει σημείο συνάντησης για όλους όσους αντιδρούν απέναντι στην Χούντα.

Από την άλλη η Αημίνα θα πάει να πιάσει δουλειά σε ένα εκδοτικό οίκο και εκεί θα έχουμε έναν από τους νέους έρωτες της σειράς. Θα ερωτευτεί τον εκδότη (Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος).

Θα τον λατρέψει για τις ιδέες του και θα την δούμε να κάνει την επανάσταση της. Θα ταυτιστεί απόλυτα μαζί του για τον αγώνα υπέρ της δικαιοσύνης. Αλλά ο Νικηφόρος βλέποντας ότι χάνει οριστικά την μεγάλη του αγάπη, θα βρει στο πρόσωπο του Μπάμπη, που εξακολουθεί να είναι φίλος της Ασημίνας, ένα σύμμαχο με σκοπό να κάνουν ότι μπορούν για να διαλύσουν την σχέση της Ασημίνας με τον εκδότη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ