Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Διαφάνι 1967…Οι ήρωές μας μετρούν ακόμα τα τραύματα του παρελθόντος και προσπαθούν να ξαναστήσουν τις ζωές τους. Θα τα καταφέρουν;

Κανένας δεν θα μείνει αλώβητος…

Κουρής:

Παίρνω μαθήματα καθημερινά από τον γιο μου

Ο Νίκος Κουρής σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα! Όλα όσα είπε για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο του Ζάχου Λυκογιάννη που ερμηνεύει. Τι ανέφερε για τον γιο του, για τη μάχη του με την κατάθλιψη, για τον διαβήτη, τις υποθέσεις Λιγνάδη-Φιλιππίδη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Δ. Γεωργαλάς:

Η συμμετοχή μου στις «Άγριες Μέλισσες» με βοήθησε στον «Σασμό»

Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» τον βοήθησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Σασμός». Επίσης, περιγράφει τον χαρακτήρα που υποδύεται στο φετινό σήριαλ.

Επόμενα επεισόδια
Δευτέρα 4/10 – Επεισόδιο 5

Η Ελένη με τη βοήθεια όλων ψάχνει τον Λάμπρο, με τον Προκόπη και τον Μπάμπη που αγνοούνται. Ο Κυριάκος τρελαμένος κατηγορεί τον Παναγιώτη ενώ ο Άγγελος παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα πάει να ερευνήσει την καλύβα. Εκεί όμως θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Ακύλας είναι ακόμα εξαγριωμένος από το γεγονός που σόκαρε τόσο τη δική του οικογένεια όσο και τους Σεβαστούς το προηγούμενο βράδυ, ζητάει απ’ τον Ντούνια να βρει τους υπεύθυνους.

Ο Μελέτης ζητάει απ’ το Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένεια της στο Διαφάνι προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα.

Ο Νικηφόρος τους επισκέπτεται και τους κατηγορεί πως κρύβονται πίσω απ’ τους εκβιασμούς του Καλογερά. Είναι αποφασισμένοι με τον Κωνσταντή να καταθέσουν στο δικαστήριο με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους. Μια αναπάντεχη πρόταση όμως από τον Νώντα ίσως τους σώσει.

Η Δρόσω γνωρίζει τον Λευτέρη Μεγαρίτη που γοητεύεται από την ομορφιά της ενώ μια έκπληξη περιμένει τον Μελέτη στο αρχοντικό των Σεβαστών.(epeisodia.gr)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ