Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζονται για τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη. Ωστόσο στα γυρίσματα είναι ιδιαίτερα αισθητή η απουσία του Κωνσταντή. Η προδοσία, τα ψεύτικα λόγια, και μια […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζονται για τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη. Ωστόσο στα γυρίσματα είναι ιδιαίτερα αισθητή η απουσία του Κωνσταντή.

Η προδοσία, τα ψεύτικα λόγια, και μια χαρά…στο σκοτάδι!

Το account των μελισσών στο Instagram ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τα backstage του τρίτου κύκλου.

Όμορφες στιγμές απολαμβάνει αυτό το καλοκαίρι ο Γιάννης Κουκουράκης τις οποίες και αγαπά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η απουσία του 

Ο Γιάννης Κουκουράκης που υποδύεται τον Κωνσταντή Σεβαστό και είναι πλέον ένας από τους αγαπημένους ήρωες της σειράς, δεν βρισκόταν σε καμία από τις φωτογραφίες.

Αυτό πιθανόν δικαιολογείται επειδή από τότε που οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία εκείνος ξεκίνησε αμέσως τις παραστάσεις στο θέατρο. Στο account του ανέβαζε συνεχώς υλικό από τις προβολές και τις περιοδείες, οπότε υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα η απουσία του να οφείλεται σε αυτή την αιτία.

Oι παραστάσεις της επιθεώρησης στην οποία συμμετείχε ο τηλεοπτικός Κωνσταντής ολοκληρώθηκαν κι εκείνος επέστρεψε στο Instagram ανανεωμένος και πολύ καλοκαιρινός. Με το παρακάτω story να επιβεβαιώνει την επιστροφή του

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ