Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη. Τα γυρίσματα του νέου κύκλου άρχισαν εδώ και λίγες μέρες. Ωστόσο, οι σκηνές και οι ιστορίες γυρίζονται αποσπασματικά.  Καθώς […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη.

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου άρχισαν εδώ και λίγες μέρες. Ωστόσο, οι σκηνές και οι ιστορίες γυρίζονται αποσπασματικά.  Καθώς αρκετοί είναι οι ηθοποιοί που το συγκεκριμένο διάστημα βρίσκονταν σε περιοδεία με το θέατρο. Οπως είδαμε και από τις πρώτες εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τίποτα δεν θυμίζει το παλιό Διαφάνι. Ολα είναι διαφορετικά, τα σκηνικά, τα σπίτια, τα έπιπλα, τα ρούχα, ακόμα και οι χαρακτήρες έχουν αλλάξει.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει πλήρη άγνοια

Ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τελικά δεν θα ανήκει στο καστ της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός δεν δέχτηκε πρόταση και μάλιστα ανέβασε μια χιουμοριστική ανάρτηση για τα FAKE νέα που βγήκαν εν αγνοία του.

«Από πού τους ήρθε ότι θα παίξω στις Άγριες Μέλισσες; Απορώ!!!»

Νέα πρόσωπα

Μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, που θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Νίκος Κουρής υπέγραψαν ήδη.  Εντάσσονται στο καστ της επιτυχημένης σειράς του ANT1.

Δέκα νέοι ήρωες

Στον τρίτο κύκλο θα δούμε παραπάνω από δέκα νέους ήρωες σε σημαντικούς ή μικρότερους ρόλους.  Θα δρομολογήσουν μια σειρά από εξελίξεις που θα επηρεάσουν τις ζωές όλων.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα υποδυθεί τον Πέτρο Ορφανίδη, εκδότη σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Θεσσαλίας, την Ηχώ της Θεσσαλίας.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης (Αιμίλιος Χειλάκης) δεν φτάνει μόνος του στο Διαφάνι, αλλά με τη σύζυγό του Ζωή, την οποία θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η Ζωή κρύβει, επίσης, ένα σκοτεινό παρελθόν, το οποίο δεν γνωρίζει κανείς, αντίθετα με εκείνη που γνωρίζει πολλά και για πολλούς. Πρόκειται για ένα πρόσωπο-κλειδί που αναμένεται να δρομολογήσει πολλές εξελίξεις.  Μάλιστα παρασκηνιακές, αφού ακόμη και στον γάμο της με τον Ακύλα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…

Πρόκειται για τον στρατιωτικό Ζάχο Λυκογιάννη, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Νίκος Κουρής.

O Ζάχος ήταν στο παρελθόν αρραβωνιασμένος με την Ελένη, ο γάμος όμως δεν έγινε λόγω της μετάθεσης που πήρε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ