Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Διαφάνι 1967…Οι ήρωές μας μετρούν ακόμα τα τραύματα του παρελθόντος και προσπαθούν να ξαναστήσουν τις ζωές τους. Θα τα καταφέρουν;

Κανένας δεν θα μείνει αλώβητος…

Νίκος Κουρής:

Παίρνω μαθήματα καθημερινά από τον γιο μου

Ο Νίκος Κουρής σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη! Όλα όσα είπε για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο του Ζάχου Λυκογιάννη που ερμηνεύει. Τι ανέφερε για τον γιο του, για τη μάχη του με την κατάθλιψη, για τον διαβήτη, τις υποθέσεις Λιγνάδη-Φιλιππίδη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Επόμενα επεισόδια
Τετάρτη 6/10 – Επεισόδιο 7

Δυο βδομάδες μετά στο χωριό επικρατεί μια μικρή ανάταση, όταν λαμβάνουν γράμμα απ’ τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Μπάμπη που καθησυχάζουν τις οικογένειες τους, για τις συνθήκες κράτησης που υπάρχουν στην εξορία.

Μέσα τους όμως όλοι ξέρουν πως τα πράγματα είναι διαφορετικά και πράγματι η κατάσταση στην Λέρο είναι δραματική.

Μια εικόνα ντροπής, που το καθεστώς κρατάει κρυφή.

Ο Λάμπρος αντιστέκεται όσο μπορεί, προκειμένου να μην υπογράψει πως είναι μέλος της οργάνωσης του Δημήτρη Ορφανίδη. Μόνη του παρηγοριά, η συντροφιά ενός ηλικιωμένου άντρα.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη μετά από καιρό, ξαναφτάνουν στο αρχοντικό τους, αυτή τη φορά όμως ως προσκεκλημένοι στους αρραβώνες του Μελέτη.

Ένα καινούριο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη, θα κάνει την άφιξη του, προμηνύοντας δύσκολες μέρες για τα παιδιά του χωριού.

Η Ασημίνα παίρνει μια παράτολμη απόφαση, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ίδια αλλά και όλη της την οικογένεια.

(EPEISODIA.GR)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ