Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη. Αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ένα Διαφάνι υπό δικτατορία. Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο. Ξέχνα ότι ήξερες, όσους ήξερες, και όπως […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη.

Αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ένα Διαφάνι υπό δικτατορία. Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο. Ξέχνα ότι ήξερες, όσους ήξερες, και όπως τους ήξερες.

Τα γυρίσματα για τον Γ’ Κύκλο έχουν ξεκινήσει και άπαντες είναι σε φουλ ρυθμούς. Νέοι ρόλοι, και αρκετά πιο δύσκολοι όπως μαθαίνουμε, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσουμε εκπληκτικές ερμηνείες.

Αυτό κι αν θα είναι βόμβα μεγατόνων! Ο Δούκας στη φυλακή!

Η Πηνελόπη τιμωρεί τον ίδιο της τον πατέρα για τη δολοφονία του άντρα της! Διαβάστε στη συνέχεια όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ που εξασφάλισαμε για εσάς.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως θα ερχόταν αυτή ώρα. Η Πηνελόπη Σεβαστού θα κυνηγούσε τον πατέρα της, Δούκα, να τον κλείσει στη φυλακή; Κι όμως, η τρίτη σεζόν της σειράς μάς επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις όσον αφορά την εξέλιξη κάποιων ρόλων.

Ένας από αυτούς είναι και της μοναχοκόρης των Σεβαστών. Θα τη δούμε να μεταμορφώνεται από το άβγαλτο μαλθακό κορίτσι σε μία δυναμική γυναίκα. Έτοιμη να τιμωρήσει όποιον έχει κάνει αδικία. Ακόμα κι αν αυτός είναι η ίδια της η οικογένεια…

Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

Εξι μήνες μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα στο Διαφάνι.  Είχαμε τις φωτιές, τους  θανάτους  Μιλτιάδη και  Ανέτ αλλά και τον διωγμό των Δούκα και Μυρσίνης Σεβαστού. Τελικά η ζωή στο χωριό δείχνει να κυλάει και πάλι σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Τίποτα δεν φαίνεται να ταράζει τις ζωές των κατοίκων.  Όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ξεχάσουν το κακό παρελθόν.

Μέχρι που η δικτατορία έρχεται στην εξουσία, όλα αλλάζουν ριζικά και ο φόβος φωλιάζει μέσα στους ανθρώπους. Κανείς δεν ξέρει σε ποιον να μιλήσει, ποιον να εμπιστευτεί και τι να πει! Η βαρβαρότητα της εξουσίας προκαλεί φόβο και δέος και κανείς δεν τολμάει να φέρει αντίρρηση.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης με την οικογένειά του έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο αρχοντικό των Σεβαστών. Ο Μελέτης επιστρέφει και εκείνος ακόμα πιο αδίστακτος και θα γίνει ο συνδετικός κρίκος Ακύλα και Δούκα για τις βρόμικες δουλειές τους.

Ο νέος ρόλος της

Στο μεταξύ η Πηνελόπη, η οποία έφυγε στο Παρίσι αφού παίρνει το πτυχίο νομικής επιστρέφει πίσω στο Διαφάνι.  Έχει σκοπό να ασκήσει τις γνώσεις της πάνω στις σπουδές της και σιγά-σιγά να ετοιμάσει την τιμωρία για τη δολοφονία του Αλέξη. (σημείωση: είναι απορίας άξιο το πώς, σύμφωνα με το σενάριο, μέσα σε έξι μήνες σπούδασε και πήρε πτυχίο)

Μπορεί να μην τον ερωτεύτηκε, αλλά τον αγάπησε και ο θάνατός του της στοίχισε και την έκανε να δει το αληθινό πρόσωπο, της σατανικής οικογένειάς της. Πήγε ενάντια σε όλους και ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση από αυτούς που προκάλεσαν τη δολοφονία του Αλέξη.

Και η θεά τύχη θα είναι με το μέρος της. Όταν πιάνει δουλειά σε δικηγορικό γραφείο όπου ασκεί το επάγγελμα που επέλεξε, εργάτες σε χωράφι ανακαλύπτουν τυχαία το πτώμα του Λούβαρη! Οι έρευνες για τα αίτια της δολοφονίας αρχίζουν. Η Πηνελόπη ζητάει να ανοίξει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας των εισαγγελέων Γραμματικού και Ανδρεάδη.

Η καταδίκη του Δούκα Σεβαστού είναι πολύ κοντά! Ομως ο ισχυρός άντρας καταφέρνει να βρει και πάλι τον τρόπο να γλιτώσει την τιμωρία. Ο ίδιος θα ισχυριστεί πως το βράδυ της στυγερής δολοφονίας των εισαγγελέων και του Λούβαρη είχε ένα πολύ ισχυρό άλλοθι. (η αποκάλυψη του οποίου θα φέρει τα πάνω κάτω και θα προκαλέσει νέες αντιδράσεις και εξελίξεις).

Για την ώρα, ο ίδιος γλιτώνει το Κελί της φυλακής. Με τη βοήθεια της χούντας και μέσω του Ακύλα Μεγαρίτη θα έρθει σε συμφωνία με τους δικαστικούς ώστε να κλείσει μια για πάντα η υπόθεση αυτή! Δεν υπολογίζει όμως την κόρη του, Πηνελόπη Σεβαστού, που έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να φτάσει μέχρι το τέλος την ιστορία αυτή!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ;

Με τη ροή που θα πάρει η ιστορία και την αναφορά που θα γίνεται στο πρόσωπο του Αλέξη Γραμματικού έρχονται αλλαγές.  Ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης, που τον υποδύθηκε, είχε συζητήσει πριν από το καλοκαίρι να κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στη σειρά.

Για να βοηθήσουν στα flashback που θα δούμε. Ομως αυτό μοιάζει τώρα να είναι ένα μακρινό σενάριο. Καθώς ο νεαρός ηθοποιός θα παίζει στη σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις χθες», στην οποία μάλιστα και θα πρωταγωνιστεί. Ετσι θα χρειαστεί να γίνει αναπροσαρμογή του σεναρίου των «Μελισσών» ή, καλύτερα, θα λέγαμε της σκηνοθεσίας.(EPEISODIA.GR)

Νέο trailer για τον τρίτο κύκλο!

Πολύ ξεχωριστό και πραγματικά σε καθηλώνει το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Όλοι ακούνε το διάγγελμα της Χούντας…

Οι αδερφές Σταμίρη μέσα στον φόβο…

Κανένας δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια…

 Το χτύπημα της πόρτας…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!