Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά

Ο Ζάχος σκοτώνει τον Ξανθό και ομολογεί;

Μια δολοφονία θα ταράξει τους κατοίκους στο Διαφάνι. Πάνω που λέγαμε πως τα πράγματα ηρέμισαν έρχεται πάλι ένα φονικό για να φέρει αναστάτωση.

Ο Ζάχος θα λερώσει τα χέρια του με αίμα και θα “φάει” τον Ξανθό.

Ο άντρας είχε φτάσει στο αμήν από τις πράξεις του θύματος και αποφάσισε να χειροδικήσει. Μόλις το μάθουν όλοι προκληθεί πανικός και οι υποψίες θα πέσουν πάνω του.

Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η αιματοχυσία.

Ο Ζάχος θα ανακριθεί από τον ταξίαρχο Τριανταφυλλίδη. Έναν σκληρό άνθρωπο του νόμου, που δεν θα τον λυπηθεί και θα του κάνει την ζωή μαρτύριο, μέχρι να αποκαλύψει την αλήθεια. Θα λυγίσει ο Ζάχος; ή θα κρατήσει το στόμα του κλειστό;

Το τέλος του Δούκα είναι ακραίο…

Τέτοιο φινάλε για τον Δούκα δεν το περιμέναμε. Καθώς στις Άγριες Μέλισσες το επόμενο διάστημα θα έχουμε εξελίξεις και θα τον δούμε να ζητάει συγχώρεση πριν πεθάνει.

Έρχεται δυναμικό φινάλε στις 7 Ιουλίου μην ξεχνιέστε!

Με ένα τέλος έκπληξη και σοκαριστικό για τον Δούκα Σεβαστό.

Η Πηνελόπη θα καταφέρει να ξεσκεπάσει τις βρωμοδουλειές του και να ρίξει στο φως  την δολοφονία του Αλέξη.

Η ίδια του η κόρη τον στέλνει στο δικαστήριο και η τιμωρία καταδίκης του είναι σαν να έρχεται από την ίδια και όχι τον δικαστή. Μια προδοσία μέσα από το αίμα του.

Ο Δoύκας τα έχει χάσει όλα και δεν του μένει πλέον τίποτα για να ελπίζει. Ζητάει συγχώρεση λοιπόν, λίγο πριν το τέλος. Μήπως και σώσει την ψυχή του.

Είναι όμως άγνωστο ποιος θα τολμήσει να τον συγχωρήσει για τις πράξεις του.

Θα πεθάνει ολομόναχος στην φυλακή με τα εγκλήματα του να τον βαραίνουν μέχρι και στην τελευταία του ανάσα.

Ο Μελέτης σώζει Κορίνα και Μπάμπη από τον Ακύλα!

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Ετοιμαστείτε για γάμους και χαρές στις Άγριες Μέλισσες»

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης. 

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ