Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες καθημερινά εδώ!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Χαμός με τις νέες εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες καθημερινά εδώ!

Η Μυρσίνη χάνει παιδιά της, περιουσία της, ασφάλεια κύρος της, και τον άντρα της.

Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι μια γυναίκα μοιραία, αποφασιστική και σκληρή. Αλλά το τέλος μόνο αρχοντικό και ένδοξο δεν θα είναι. Το αντίθετο από αυτό που ονειρευόταν η Μυρσίνη.

Στην πορεία είδαμε να κάνει το μεγάλο λάθος να επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον ξανακερδίσει.

Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος της.

Φοβάται την φτώχια. Αφού χωρίς τα χρήματα του Δούκα δεν έχει δικά της χρήματα. Ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει και ήταν χρεοκοπημένος. Άλλωστε ο Δούκας την παντρεύτηκε για το όνομα του πατέρα της, που ήταν αρκετά δυνατό.

Άγριες Μέλισσες Spoiler

Όταν συνειδητοποιεί πως ο Δούκας δεν θα ξαναβγεί από την φυλακή και πως όλη τους η περιουσία θα πάει στράφι η ψυχική της υγεία κλονίζεται.

Αλλά το χειρότερο έρχεται  όταν ο Δούκας δίνει τέλος στην ζωή του.

Η Μυρσίνη τα έχει χάσει όλα και μένει μόνη της χωρίς χρήματα. Να ζει μες την φτώχεια κατι που ήταν το μοναδικό πράγμα που φοβόταν στην ζωή της.

Όλα τα παιδιά της την θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνη για όλα τα κακά της οικογένειας τους και της έχουν γυρίσει την πλάτη.

Χωρίς τα χρήματα του Δούκα η Μυρσίνη μην μπορώντας να ζήσει μέσα στην φτώχεια θα στραφεί στα παιδιά της, αλλά εκεί θα δει το σκληρό τους πρόσωπο.

Όλα τα παιδιά της την θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνη για όλα τα κακά της οικογένειας τους και της έχουν γυρίσει την πλάτη.

Στο τέλος η Μυρσίνη θα πληρώσει ακριβά για τα λάθη και τις πράξεις της.

Η κατάθλιψη που είναι μαζί της σχεδόν σε όλη της την ζωή, θα βγει για τα καλά στην επιφάνειά, και θα χάσει εντελώς τον εαυτό της.

Θα βλέπει οράματα, και να την κυνηγούν τα φαντάσματα από το παρελθόν της. Η οικογένεια της βλέποντας ότι η ψυχική της υγεία έχει κλονιστεί για τα καλά θα την μεταφέρει σε ένα ίδρυμα.

Θα την δούμε τελικά πίσω από τους τοίχους της ψυχιατρικής κλινικής, να ζει μες τις αναμνήσεις της.

Τα παιδιά της θα την συγχωρέσουν, αλλά θα είναι πια πολύ αργά.

  • Αυτή που θα τραβήξει ένα διαφορετικό δρόμο, απελευθερωμένη από το παρελθόν της είναι η Πηνελόπη. Ήταν αυτή που έδωσε την χαριστική βολή στον Δούκα, και τον έβαλε φυλακή. Θα ζήσει πολύ δυναμικά την ζωή της, σαν ένας άλλος άνθρωπος από αυτόν που γνωρίσαμε στην σειρά.
Σου αρέσουν τα Spoiler;

Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ:

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ