Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

Γάμος Δρόσως – Κωνσταντή – Δείτε όλες τις φωτογραφίες!

Το «3,2,1» του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου ακούστηκε για τελευταία φορά και μια μεγάλη σειρά έφτασε και τυπικά στο τέλος της.

Μεγάλες και διπλές είναι οι χαρές στο χωριό των Άγριων Μελισσών. Η Δρόσω παντρεύεται σε μία συγκινητική τελετή στο Διαφάνι τον Κωνσταντή, με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να ενώνονται την ίδια μέρα στον δεύτερο γάμο τους. Το τρικούβερτο γλέντι αλλά και μία γλυκιά ανατροπή είναι από τα πιο δυνατά στοιχεία των επόμενων επεισοδίων.

Η μικρότερη από τις αδελφές Σταμίρη ντύνεται νύφη, με τις δακρυσμένες Ελένη και Ασημίνα να την καμαρώνουν. Τα ευχάριστα δεν τελειώνουν εδώ. Η Δρόσω ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και ο Κωνσταντής τρελαίνεται από την χαρά του.

Άγριες Μέλισσες-spoiler: Δείτε τον γάμο του Κωνσταντή με την Δρόσω λίγο πριν το φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες-spoiler: Δείτε τον γάμο του Κωνσταντή με την Δρόσω λίγο πριν το φινάλε της σειράςΆγριες Μέλισσες-spoiler: Δείτε τον γάμο του Κωνσταντή με την Δρόσω λίγο πριν το φινάλε της σειράςΆγριες Μέλισσες-spoiler: Δείτε τον γάμο του Κωνσταντή με την Δρόσω λίγο πριν το φινάλε της σειράςΆγριες Μέλισσες-spoiler: Δείτε τον γάμο του Κωνσταντή με την Δρόσω λίγο πριν το φινάλε της σειράςΆγριες Μέλισσες-spoiler: Δείτε τον γάμο του Κωνσταντή με την Δρόσω λίγο πριν το φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες-spoiler: Δείτε τον γάμο του Κωνσταντή με την Δρόσω λίγο πριν το φινάλε της σειράς

Πηγή: ciao

♦ Aνάμεσα σε 5 μεγάλες απώλειες, ένας νέος έρωτας κλείνει γλυκά το φινάλε!

Το συγκινητικό αντίο των γυναικών της σειράς!

Η Μυρσίνη ανακαλύπτει ότι και δεύτερο εγγόνι!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης. 

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ