Τρία Μίλια: Η Φωτεινή εξομολογείται κάτι πολύ σοβαρό στον Μιχάλη!

Τρία Μίλια. Μία κοινωνική σειρά για το κανάλι της Κηφισιάς στην μυθοπλασία. Παίζει δυνατά στο Star. Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα, οι ήρωες θα βρεθούν ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ μακριά ή κοντά από τον πόνο, τον έρωτα, το θυμό, την αγάπη, τη συγχώρεση, τη λύτρωση…

Θες να είσαι μπροστά από τις εξελίξεις στην αγαπημένη σου σειρά Τρία Μίλια και στο Facebook; Μπες στην ειδική σελίδα που έχουμε αποκλειστικά με spoiler και νέα για όλα τα ριάλιτι και τις τηλεοπτικές σειρές. Κάνε ΚΛΙΚ εδώ.

Ο Στέφανος με τον Θάνο καταστρώνουν ένα σχέδιο για να πάρουν την Κάτια από το σπίτι του Σπύρου, ο οποίος στο μεταξύ της βάζει συνεχώς εμπόδια στην προσπάθειά της να θυμηθεί ποια είναι. ..

 Η Φωτεινή εξομολογείται στον Μιχάλη και στον Ευθύμη τους φόβους της, σχετικά με το ατύχημα… Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Στέφανος βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να μπορέσει να πάρει την Κάτια από το σπίτι του Σπύρου. Στο μεταξύ, εκείνος ανακαλύπτει το κινητό της, της το παίρνει και την κλειδώνει στο υπνοδωμάτιο. Ο Γεράσιμος και ο Νικόλας πηγαίνουν στην κλινική, αλλά η Φωτεινή διστάζει να τους αποκαλύψει την αιτία του ατυχήματος. Αποφασίζει όμως, να τα πει όλα στον Μιχάλη και εκείνος σοκάρεται…

Η Φωτεινή εξομολογείται στον Μιχάλη και στον Ευθύμη τους φόβους της, σχετικά με το ατύχημα. Οι εξετάσεις δείχνουν ότι η Μάνια έχει ένα κάταγμα στα πλευρά. Ο Μιχάλης βρίσκεται στο πλάι της και τη φροντίζει και εκείνη εκμεταλλεύεται αυτή την ευκαιρία για να τον πλησιάσει.

Ο Τίμος εγκαθιστά στον υπολογιστή της Σύλβιας ένα πρόγραμμα που θα τον βοηθήσει να βρει τα στοιχεία που χρειάζεται για να αποδείξει την αθωότητά του. Ο Στέφανος με τον Θάνο καταστρώνουν ένα σχέδιο για να πάρουν την Κάτια από το σπίτι του Σπύρου, ο οποίος στο μεταξύ της βάζει συνεχώς εμπόδια στην προσπάθειά της να θυμηθεί ποια είναι.

Η Λίζα επισκέπτεται τη Μάνια στην κλινική και προσπαθεί να μάθει αν υποψιάζονται κάποιον για το ατύχημα.  Η Δέσποινα αισθάνεται οίκτο για τη Σύλβια, ενώ ο Ευθύμης ανακοινώνει στον Τίμο ότι έχει βρει πολλά στοιχεία στον υπολογιστή της και πως πολύ σύντομα θα του δώσει τις αποδείξεις που του. χρειάζονται…

Καθημερινά θα βρίσκετε όλες τις εξελίξεις για την σειρά Τρία Μίλια εδώ

Στα “Τρία Μίλια”  πρωταγωνιστεί η Ευγενία Παναγωπούλου ενώ στο πλευρό της βρίσκονται οι Νικόλας Μακρής και Γιάννης Ποιμενίδης.

Θα δούμε τον Χάρη Σώζο, τον Τόνυ Δημητρίου, την Ευαγγελία Μουμούρη, τον Χάρη Γρηγορόπουλο, τον Δημήτρη Λιακόπουλο, τη Γιολάντα Μπαλαούρα.

Ντεμπούτο ως ηθοποιός ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Σκηνοθεσία Κώστας Κιμούλης και Βασίλης Ντούρος.

Σενάριο Άγγελος Χασάπογλου.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για 3 Μίλια

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ