Η Τσέλσι επικράτησε της Άστον Βίλα 3-1 με ανατροπή, για την «Boxing Day» της Premier League. Ο Ζορζίνιο σκόραρε ξανά για την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Ιταλός μέσος των «μπλε» σκόραρε μάλιστα δύο φορές. Πώς σκόραρε; Μη μου πείτε ότι δε φαντάζεστε τον τρόπο. Ο Ζορζίνιο, λοιπόν, πέτυχε το 6ο του γκολ […]

Η Τσέλσι επικράτησε της Άστον Βίλα 3-1 με ανατροπή, για την «Boxing Day» της Premier League. Ο Ζορζίνιο σκόραρε ξανά για την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Ιταλός μέσος των «μπλε» σκόραρε μάλιστα δύο φορές.

Πώς σκόραρε; Μη μου πείτε ότι δε φαντάζεστε τον τρόπο. Ο Ζορζίνιο, λοιπόν, πέτυχε το 6ο του γκολ στην τρέχουσα σεζόν. Όλα τα γκολ έχουν επιτευχθεί από την άσπρη βούλα. Ξέρει να ευστοχεί όσο λίγοι, μετρώντας 18 γκολ στις 21 απόπειρές του από την άσπρη βούλα ως παίκτης της Τσέλσι.

Χάρη στα δύο εύστοχα χτυπήματα κόντρα στους «χωριάτες», ο Ιταλός χαφ πέτυχε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ! Ο 30χρονος μέσος έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Premier League με διψήφιο αριθμό πέναλτι σε ένα ημερολογιακό έτος! Έφθασε λοιπόν τα 10 τέρματα με αυτόν τον τρόπο! Κορυφαία επίδοση των εννέα κρατούσαν από κοινού ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ από το 2014 και ο Ματ Λε Τισιέ με τη φανέλα της Σαουθάμπτον από το 1994.

Jorginho is the first player in Premier League history to score 10 penalties in a single calendar year.

Hop. Skip. Jump. Goal. Repeat. pic.twitter.com/Wn6BSG7pWg

— Squawka Football (@Squawka) December 26, 2021

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ