Δεν πάει ο νους σου με τι σκέφτεται να ασχοληθεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά το τέλος της καριέρας του.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κέντρισε για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον με τις δηλώσεις του. Ο Σουηδός σούπερ σταρ ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μίλαν μετά τον τραυματισμό του.

Ο επιθετικός των “ροσονέρι” μίλησε τόσο για την επιστροφή του όσο και για το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά του. Σκέφτεται να πατήσει σανίδι ο Σουηδός!

«Ένα έχω να σας πω! Επιστρέφω… σύντομα. Έχω αυτοπεποίθηση σε ότι και αν κάνω στην ζωή μου. Γιατί να μένει στα κανονικά επίπεδα, ενώ μπορείς να δυναμώσεις; Δεν ξέρω πόσο μακριά μπορώ να φτάσω, αλλά θέλω να φτάσω πιο πάνω και από την κορυφή», ανέφερε ο στράικερ της Μίλαν.

«Για το μέλλον μου, έχω μερικές ιδέες. Σκέφτομαι να γίνω και ηθοποιός. Θέλω κάτι που να έχει αδρεναλίνη, αλλά ξέρω πως τίποτα δεν θα είναι σαν το ποδόσφαιρο. Έχω πολλά πρότζεκτ στο μυαλό μου, αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο. Όταν γυρίσω θέλω να… “λιώσω” όλο το στάδιο», επισήμανε ο Ζλάταν

«Αν κερδίσω τίτλο με αυτήν την Μίλαν, τότε θα μου δώσει μεγαλύτερη χαρά από όση είχα πάρει πριν δέκα χρόνια, όταν και είχαμε κατακτήσει ξανά τον τίτλο», συμπλήρωσε ο Σουηδός σούπερ σταρ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ