Ο Κώστας Μανωλάς εχει αρχίσει να παραγκωνίζεται στην Νάπολι. Ο Σπαλέτι έχει προωθήσει τον Ραχμάνι στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Έλληνας στόπερ δείχνει να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Τη θέση του Μανωλά στην 11άδα της Νάπολι έχει πάρει από τότε ο Ραχμάνι και πάει από το καλό στο καλύτερο. Τόσο η ομάδα, έχοντας μόνο νίκες, […]

Ο Κώστας Μανωλάς εχει αρχίσει να παραγκωνίζεται στην Νάπολι. Ο Σπαλέτι έχει προωθήσει τον Ραχμάνι στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Έλληνας στόπερ δείχνει να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Τη θέση του Μανωλά στην 11άδα της Νάπολι έχει πάρει από τότε ο Ραχμάνι και πάει από το καλό στο καλύτερο. Τόσο η ομάδα, έχοντας μόνο νίκες, όσο και ο Ραχμάνι, ο οποίος έχει βάλει και 2 γκολ!

«Ο Σπαλέτι έδωσε στον Μανωλά να καταλάβει ότι θα έρθει η ώρα του. Πότε; Δεν μπορώ να το ξέρω. Είναι, όμως, σημαντικός για τη Νάπολι, παρά το γεγονός ότι ο Ραχμάνι τα πάει εξαιρετικά», ανέφερε Ιταλός δημοσιογράφος.

Ο οποίος, συνεχίζοντας, εστίασε και σε κάτι ακόμη. Στο ότι ο Σπαλέτι, δηλαδή, από το καλοκαίρι είχε αφήσει να φανεί ότι ο Μανωλάς θα πάει στον πάγκο… «Στη διάρκεια της προετοιμασίας της Νάπολι, ο Σπαλέτι είχε ερωθεί για τον Μανωλά και τον Κουλιμπαλί. Η απάντησή του ήταν ότι είναι δύο γρήγοροι αμυντικοί, οι οποίοι πρέπει να βελτιωθούν στη δημιουργία παιχνιδιού από πίσω. Πίστευε ότι αυτό το δίδυμο δεν ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να έχει η Νάπολι. Από τότε, ουσιαστικά, είχε στείλει μήνυμα για τον Ραχμάνι», είπε σχετικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ