Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε πάλι το “θαύμα” του, μετά τον Τάσο Δουβίκα βρήκε άλλον ένα σπουδαίο παίκτη. Κι εάν συνεχίσει με την ίδια δυναμική στη Superleague, τότε το καλοκαίρι θα φέρει πάρα πολλά χρήματα. Λίγους μήνες μετά την πώληση του Δουβίκα που είχε προκαλέσει… ντόρο στην Ελλάδα τελικά μετακόμισε έναντι 1,2 εκατομμυρίων στην Ουτρέχτη, ενώ […]

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε πάλι το “θαύμα” του, μετά τον Τάσο Δουβίκα βρήκε άλλον ένα σπουδαίο παίκτη. Κι εάν συνεχίσει με την ίδια δυναμική στη Superleague, τότε το καλοκαίρι θα φέρει πάρα πολλά χρήματα.

Λίγους μήνες μετά την πώληση του Δουβίκα που είχε προκαλέσει… ντόρο στην Ελλάδα τελικά μετακόμισε έναντι 1,2 εκατομμυρίων στην Ουτρέχτη, ενώ είχε αγοραστεί 600.00 ευρώ από τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας ήδη 7 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στην Eredevisie, οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν βρήκαν ακόμα ένα… διαμαντάκι.

Ο παίκτης δεν είναι άλλος από τον Πάολο Φερνάντες. Ο οποίος έχει… τρελάνει τους πάντες.

Ο 23χρονος Ισπανός ήρθε  ως ελεύθερος, όντας παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι. Οπου είχε αγωνιστεί 26 φορές με την ομάδα Κ23, έχοντας σημειώσει 11 γκολ και 5 ασίστ.

Μέχρι σήμερα ο νεαρός έχει παίξει τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα, έχοντας ένα γκολ με τον Απόλλωνα και μια ασίστ με την Λαμία.

Όσο για την χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt, αυτή τη στιγμή είναι 300.000 ευρώ. Αυτό βέβαια δεν ενοχλεί καθόλου τους ανθρώπους του Βόλου, πιστεύοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν προτάσεις από συλλόγους, μιας και αρκεί να θυμηθούμε πως ο Τάσος Δουβίκας όταν ήρθε στην ομάδα κόστιζε 250.000 και μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις πωλήθηκε στην Μπρέντα στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ…

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ