Σε ποιο κανάλι θα δείτε τον αποψινό αγώνα ποδοσφαίρου Βόλος - Ολυμπιακός για τη 13η αγωνιστική της Super League 1 και τι ώρα ξεκινάει!

Να συνέλθει από το σοκ της βαριάς ήττας στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ με 5-0 επιθυμεί ο Ολυμπιακός ο οποίος πηγαίνει να παίξει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο με τα δεδομένα να μοιάζουν πολύ δύσκολα για τον προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Το Βόλος – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 16:30. Με τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι CosmoteSport 1

Σε κάθε περίπτωση και μέσα σε αυτή την κρίση στην οποία έχει βρεθεί η ομάδα, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα ψάξουν τον τρόπο που θα βγάλουν αντίδραση στο Πανθεσσαλικό που θα θυμίζει σήμερα Καραϊσκάκης καθώς αναμένεται να βρεθούν περίπου 5 χιλιάδες οπαδοί της ομάδας.

O γηπεδούχος Βόλος με τη σειρά του έχει κάνει μία προβληματική αρχή στο πρωτάθλημα παίρνοντας όμως κάποια αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές και κυρίως παρουσιάζοντας καλύτερο πρόσωπο. Ωστόσο, θα παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό με πολλές απουσίες.

Ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό έχει προγραμματιστεί για τις 16:30 και το κανάλι που θα τον μεταδώσει είναι το Cosmote Sport1HD.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ