Ασταμάτητος ο Χάλαντ και η Ντόρτμουντ κόντρα στην Βόλφσμπουργκ! Ο Νορβηγός επέστρεψε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με την Βόλφσμπουργκ. Και χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά για να σκοράρει ένα απίθανο γκολ (50ό στην Bundesliga σε ισάριθμα παιχνίδια). Και να σφραγίσει την νίκη των Βεστφαλών (1-3). Που σκαρφάλωσαν ξανά στην κορυφή του […]

Ασταμάτητος ο Χάλαντ και η Ντόρτμουντ κόντρα στην Βόλφσμπουργκ!

Ο Νορβηγός επέστρεψε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με την Βόλφσμπουργκ. Και χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά για να σκοράρει ένα απίθανο γκολ (50ό στην Bundesliga σε ισάριθμα παιχνίδια). Και να σφραγίσει την νίκη των Βεστφαλών (1-3). Που σκαρφάλωσαν ξανά στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος.

Βέβαια για να φτάσουμε μέχρι εκεί, η ομάδα του Μάρκο Ρόζε έδειξε την αλλαγή νοοτροπίας, αφού παρά το γρήγορο 1-0 από τον Βέγκχορστ, η Ντόρτμουντ όχι μόνο δεν απορρυθμίστηκε, αλλά έφτασε σε μία εντυπωσιακή ανατροπή, έχοντας ως πρωταγωνιστές την σταθερά αξία που λέγεται Μάρκο Ρόις, αλλά και τον ανεβασμένο Ντόνιελ Μάλεν που αρχίζει να δικαιολογεί τα χρήματα που ξόδεψαν οι Γερμανοί για να τον φέρουν από την Άλκμααρ.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μπόχουμ του Βασίλη Λαμπρόπουλου και του (δεξιού μπακ φέτος) Κώστα Σταφυλίδη που με την τέταρτη νίκη τον τελευταίο μήνα (2-1 την Φράιμπουργκ) πάει να σώσει την παρτίδα από νωρίς, ενώ αίσθηση προκάλεσε το απίστευτο 3-6 της Χόφενχαϊμ στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ, που με ένα βαθμό μετά από 13 αγωνιστικές δείχνει να έχει καταθέσει τα όπλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ