Ο Τζιόρτζιο Γκαροφάλο μίλησε στη Rai Toscana, εξηγώντας ότι ο 21χρονος Σέρβος για να ταξιδέψει στο Τορίνο, έσπασε την καραντίνα του.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει εξελιχθεί σε πρόσωπο των ημερών. Ο φορμαρισμένος Σέρβος ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό της Γιουβέντους, μετά τη μεταγραφή του από τη Φιορεντίνα.

Η μετακόμιση του στο Τορίνο στοίχισε στη «Μεγάλη Κυρία» 75 εκατομμύρια ευρώ, με το ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν.

Ωστόσο, η χαρά του δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο 21χρονος επιθετικός σαν να βιάστηκε λίγο. Είχε παρουσιάσει θετικό αποτέλεσμα σε rapid test την περασμένη Παρασκευή, θετικό βγήκε και το μοριακό το οποίο έκανε το Σάββατο και βάσει κανονισμών θα έπρεπε να περιμένει μια εβδομάδα για να ξανακάνει τεστ.

Δεν θα έπρεπε να ταξιδέψει την Παρασκευή στο Τορίνο, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ιταλίας για τον κορονοϊό, όπως εξήγησε ο διευθυντής της υγειονομικής επιτροπής της Τοσκάνης.

Ο Τζιόρτζιο Γκαροφάλο μίλησε στη Rai Toscana, εξηγώντας ότι ο 21χρονος Σέρβος για να ταξιδέψει στο Τορίνο, έσπασε την καραντίνα του, αφού δεν είχε περάσει το απαιτούμενο διάστημα από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό.

“Το θέμα έχει συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον των ΜΜΕ, όμως εμείς είμαστε ήρεμοι. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Οι εμβολιασμένοι με τρεις δόσεις πρέπει να περιμένουν επτά ημέρες μεταξύ θετικού και αρνητικού αποτελέσματος. Αν εγκαταλείψει την καραντίνα, πρόκειται για παραβίαση των κανονισμών που συνιστά ποινικό αδίκημα. Οι ενέργειές μας είναι υποχρεωτικές και είμαστε ψύχραιμοι, επειδή από χθες κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο”.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Βλάχοβιτς ταξίδεψε την Παρασκευή (28/1), έχοντας αρνητικό τεστ, σύμφωνα με την υγειονομική επιτροπή του Τορίνο περνώντας από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφοντας στη Γιουβέντους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ