Καλά στην υγεία του δηλώνει ο Πελέ! Ο Πελέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο το βράδυ της Πέμπτης (20/01). αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία σχετικά με την αφαίρεση όγκου του παχέος εντέρου, που έγινε πέρυσι. «Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Είμαι καλύτερα και έτοιμος να παίξω την Κυριακή. Και για να… σοβαρευτώ. Ευχαριστώ […]

Καλά στην υγεία του δηλώνει ο Πελέ!

Ο Πελέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο το βράδυ της Πέμπτης (20/01). αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία σχετικά με την αφαίρεση όγκου του παχέος εντέρου, που έγινε πέρυσι.

«Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Είμαι καλύτερα και έτοιμος να παίξω την Κυριακή. Και για να… σοβαρευτώ. Ευχαριστώ για όλα, ευχαριστώ όλους που μου έδωσαν δύναμη. Θεού θέλοντος, θα είμαι μαζί σας πολύ σύντομα».

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τρία Παγκόσμια Κύπελλα (1958, 1962, 1970) διαπιστώθηκε πως υποφέρει από ύπαρξη όγκων στο έντερο, στο ήπαρ και σε έναν πνεύμονα του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, από το νοσοκομείο, αναφέρθηκε μόνο η θεραπεία για τον όγκο του παχέος εντέρου, ενώ η κατάσταση της υγείας του, χαρακτηρίσθηκε σταθερή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πελε

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ