Ίντερ και Βενέτσια διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το πρωτάθλημα της Serie A.  Ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ντε Φράι και ο χρήσιμος επιθετικός Σάντσες δεν είχαν πιθανότητες να προλάβουν το ματς στη Βενετία για την Ίντερ. Και οι εκτιμήσεις επαληθεύτηκαν, έμειναν εκτός αποστολής. Το ίδιο ίσχυε και για τον αναπληρωματικό αριστερό μπακ Κόλαροφ. Ενώ πρόβλημα […]

Ίντερ και Βενέτσια διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το πρωτάθλημα της Serie A. 

Ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ντε Φράι και ο χρήσιμος επιθετικός Σάντσες δεν είχαν πιθανότητες να προλάβουν το ματς στη Βενετία για την Ίντερ. Και οι εκτιμήσεις επαληθεύτηκαν, έμειναν εκτός αποστολής.

Το ίδιο ίσχυε και για τον αναπληρωματικό αριστερό μπακ Κόλαροφ. Ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον ενίοτε βασικό μέσο Βιδάλ. Ο οποίος συμπλήρωσε το απουσιολόγιο.

Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού παρέμειναν  για την Βενέτσια ο χρήσιμος αμυντικός Εμπουέχι και ο εφεδρικός μέσος Φιορντιλίνο.

Ομοίως ο εφεδρικός μέσος Ντέτζι, ενώ από την εξέδρα θα δουν το ματς ο εφεδρικός πορτιέρε Μαένπα και ο εφεδρικός αμυντικός Σνεγκ.

Καλά πηγαίνει το σερί και συνεχίζει σε… τροχιά τίτλου η Ίντερ! Η πρωταθλήτρια έδειξε χαρακτήρα και πέρασε από την έδρα της Βενέτσια. Κέρδισε με 2-0 δίκαια και πήρε το τρίποντο που την έφερε στον πόντο από την Νάπολι. Αν και το δεύτερο γκολ ήρθε κυριολεκτικά στο τέλος.

 0 – 1 – Ο Hakan Calhanoglu πήρε την μπάλα έπειτα από ένα ριμπάουντ και από την άκρη της περιοχής, εξαπέλυσε ένα συρτό  σουτ που πήγε στην κάτω αριστερή γωνία. Ο Sergio Romero δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα και προβάδισμα η φιλοξενούμενη στο 34′.

0 – 2 – Εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι του Lautaro Martinez (Ίντερ) χαμηλά στην αριστερή πλευρά της εστίας, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Sergio Romero στο 97′.! Το πέναλτι προήλθε έπειτα από χέρι του Ridgeciano Haps.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ