Η UEFA όπως κάνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έδωσε στην δημοσιότητα την κορυφαία ενδεκάδα για την προηγούμενη χρονιά 2020. Αναγκάστηκε όπως θα δείτε να κάνει τα δικά της για να τους χωρέσει όλους. όπως τον Κίμιχ δεξιό μπακ. Για πρώτη φορά έβγαλε και κορυφαία ομάδα και στις γυναίκες! Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας ανακοίνωσε το αποτέλεσμα για την κορυφαία 11άδα που […]

Η UEFA όπως κάνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έδωσε στην δημοσιότητα την κορυφαία ενδεκάδα για την προηγούμενη χρονιά 2020. Αναγκάστηκε όπως θα δείτε να κάνει τα δικά της για να τους χωρέσει όλους. όπως τον Κίμιχ δεξιό μπακ. Για πρώτη φορά έβγαλε και κορυφαία ομάδα και στις γυναίκες!

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας ανακοίνωσε το αποτέλεσμα για την κορυφαία 11άδα που παρουσιάστηκε μέσα στο 2020 και τους μεγάλους πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν στο έτος που αποχώρησε πριν από 20 μέρες.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι από τους 11 ποδοσφαιριστές οι 5 είναι Πρωταθλητές Ευρώπης με την… υπερηχητική Μπάγερν που τα σάρωσε όλα την περσινή χρονιά, αφού συμπεριλαμβάνονται οι ΝόιερΚίμιχΝτέιβιςΑλκάνταρα και Λεβαντόφσκι.

Μάλιστα, για να χωρέσουν όλοι, ο Μέσι τοποθετήθηκε περίπου ως 10άρι και ο Κίμιχ στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για πρώτη φορά η ΟΥΕΦΑ έβγαλε και στις γυναίκες την κορυφαία ενδεκάδα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ