Πέρσι ο Ζορζίνιο, φέτος ποιος;

Το περσινό βραβείο του κορυφαίου παίκτη της σεζόν κατέληξε στα χέρια του Ζορζίνιο. Ο άσος της Τσέλσι ήταν ο νικητής μετά την κατάκτηση του Euro με την Ιταλία και του Champions League με την ομάδα του Λονδίνου.

Φέτος, όπως ανακοίνωσε η UEFA το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς θα διεκδικήσουν ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Τιμπό Κουρτουά και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 25 Αυγούστου, κατά τη διαδικασία της κλήρωσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τη σεζόν 2022/23.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε τα πάντα τη σεζόν που μας πέρασε. Ο Γάλλος επιθετικός της «Βασίλισσας» ήταν ο πρώτος σκόρερ του Champions League με 15 γκολ. Οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στον 14ο ευρωπαϊκό τίτλο και αναδείχθηκε και παίκτης της σεζόν 2021/22 UEFA Champions League.

Ο Τιμπό Κουρτουά ήταν ο κορυφαίος στον τελικό του Champions League και κράτησε ανέπαφη την εστία του κόντρα στην Λίβερπουλ. Φυσικά, μαζί με τον Μπενζεμά πανηγύρισαν και την κατάκτηση της La Liga.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε βλέπει το όνομά του στους τρεις υποψήφιους για κορυφαίο παίκτη της σεζόν για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Παίκτης της σεζόν στην Premier League o Βέλγος που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ