Ο Τζον Όλντριτζ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Κώστα Τσιμίκα.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Λίβερπουλ, Τζον Όλντριτζ, αποθέωσε τον Κώστα Τσιμίκα. Ο 63χρονος Ιρλανδός μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα αμυντικό. Αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική του παρουσία αλλά στο πως αυτή οδήγησε στην αγωνιστική αφύπνιση του Άντι Ρόμπερτσον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όλντριτζ:

“Ο Άντι Ρόμπερτσον επέστρεψε στα καλύτερά του με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Πέρασε από μία περίοδο νωρίτερα στη σεζόν όπου δεν ήταν ακριβώς στο ανώτατο επίπεδό του, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν σπουδαία διαχείριση από τον Γιούργκεν Κλοπ. Επιτρέποντας στον Κώστα Τσιμίκα να αγωνιστεί σε μερικά παιχνίδια ώθησε τον Ρόμπο. Οι παίκτες είναι απλοί άνθρωποι και όλοι περνάμε από κακές φάσεις ως ποδοσφαιριστές, όπου η αυτοπεποίθηση εξαφανίζεται. Με τον Άντι, δεν ξέρουμε τι συνέβη. Αλλά το ξεπέρασε και είναι εκπληκτικός στα τελευταία παιχνίδια”, έγραψε αρχικά ο 63χρονος Ιρλανδός στο κείμενο που αρθρογράφησε στο «Liverpool Echo».

“Η σέντρα του για τον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ ήταν ίσως η καλύτερη μπαλιά που έχω δει τη φετινή σεζόν από οποιονδήποτε. Είναι εκπληκτικός. Παίζει με τον τρόπο της Λίβερπουλ και όπως έκανε ο Τζόι Τζόουνς, θα περάσει και μέσα από τοίχο για σένα. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Κώστα γι’ αυτό επίσης, επειδή πίεσε τον Ρόμπερτσον στα όριά του. Ακριβώς γι’ αυτό η Λίβερπουλ κέρδιζε τόσα πολλά τρόπαια, πάντα είχε άτομα στον πάγκο για να πιέζουν τους βασικούς να κρατήσουν τη θέση τους”, κατέληξε ο παλαίμαχος επιθετικός.

Να σημειώσουμε ότι ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ. Ο 23χρονος Έλληνας διεθνής έχει ξεκινήσει ουκ ολίγες φορές  βασικός σε αγώνες της αγγλικής ομάδας την τρέχουσα σεζόν και έχει εντυπωσιάσει μάλιστα με τις εμφανίσεις του. Συνολικά μετράει 16 συμμετοχές και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ